Udemy'de Ücretli Satılan Hacking Eğitimi

HyTra

Efsane Üye
Udemy'de 270 TL'ye satılan Atıl Samacıoğlunun Etik Hacker kursu elime geçti ve paylaşmak istedim kolay gelsin.

İndirme/İzleme Linki:

bana cheat engine ile ilgili geniş bi tutorial lazım türkçe olması önceliğim fakat imkansız sanırım bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Eline emeğine sağlık bu işi yapmak isteyenler için bulunmaz bir nimet

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Şöyle bir yanlış anlaşılma olmuş; kursu izleyip bitiren herkes profesyonel düzeyde hemçkır falan olacağını düşünmüş. Hep söylüyorum yine söyleyeyim, sadece izleyerek bir yere varamazsınız, işte kursu bitiricem 2 3 program indirip şurayı heklicem devlet bilgilerine sızıcamla olmuyor o işler. En başta PHP, HTML, JavaScript, SQL, Python, Perl gibi dilleri profesyonel düzeyde bilmeniz gerekir. Yıllar süren tecrübe, yıllar süren eğitim sonucu profesyonel raddeye varırsınız. Eğitimi de böyle kendini saybır sekuriti sanan kişilerden almayın, araştıra araştıra öğrenin. Heves edip zamanınızı boşa harcamayın diye söylüyorum. Gerçekten 'PROFESYONEL HACKER ' seviyesinde olsalardı, onların gerçek kimliğini kimse bilmezdi :3

Ek olarak adamı biraz inceledim. Adam hack falan yapmıyor, güncel hack saldırılarından bahsediyor, nasıl korunacağınızı falan anlatıyor. Linux'u falan gösteriyor.

Son düzenleme:
Gerçekten Eğitici Ve Yararlı Bir Paylaşım Olmuş tşk kg.

Hack ıle ılgılenen beraber takıla bılecegımız arkadas arıyorum.
dc cod.x

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt