Ucuza OpenAI, Codex apisi alma sitesi

weezx64

test eax, eax ; jz next_one
Diamond Üye

5 dolara yaklaşık 115 milyon token falan alabiliyorsunuz codex için fiyatları gayet ucuz bonusları falan var ben kullanıyorum yararı olur diye paylaştım.

bi tane powershell kodu veriyorlar api için onu yapıştırıyorsunuz sonra açıyorsunuz codexi backendi kendi sunucularına yönlendiriyorlar ordanda response döndürüyorlar.​

5 dolara yaklaşık 115 milyon token falan alabiliyorsunuz codex için fiyatları gayet ucuz bonusları falan var ben kullanıyorum yararı olur diye paylaştım.

bi tane powershell kodu veriyorlar api için onu yapıştırıyorsunuz sonra açıyorsunuz codexi backendi kendi sunucularına yönlendiriyorlar ordanda response döndürüyorlar.​
attıkları powershell komutu neymiş yolllasana bi

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

claude var mı rusca bilmediğimden pek bakamadım türkçeye çeviremedim bir türlü

input/output/cache oranı da önemli ama bence fazla ödemişsin, sitedeki oranlar ve fiyatlar da genel olarak belirsiz zaten.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt