ardabyklc23
Gold Üye
- Ticaret Puanı: 0 / 0
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
8 tane skin var hesap icerisinde
Rank : gold 3
Discord: xdddddd5040
Fiyat : 900 TL
ODEME YONTEMI : IBAN
Yok maalesef.ilk mail var mı
ilk mail olsa iyidide biraz kötü olmuşLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Evet ;(ilk mail olsa iyidide biraz kötü olmuş
Başka ödeme yöntemi yok mu be kral :/ Birde fiyatı biraz uçuk olmuş 8 skin için. İtemsatış üzerinden ( oradan örnek veriyorum cunku fiyatları kazık ) mailli full hesaplar 700-800 tl gibi fiyatlara satılıyor. Aralarında ilk mailli olanlarda varLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ilk mailli 700-800'e bulamanBaşka ödeme yöntemi yok mu be kral :/ Birde fiyatı biraz uçuk olmuş 8 skin için. İtemsatış üzerinden ( oradan örnek veriyorum cunku fiyatları kazık ) mailli full hesaplar 700-800 tl gibi fiyatlara satılıyor. Aralarında ilk mailli olanlarda var
Teklif ver baska odeme yontemi yok maalesef hocamBaşka ödeme yöntemi yok mu be kral :/ Birde fiyatı biraz uçuk olmuş 8 skin için. İtemsatış üzerinden ( oradan örnek veriyorum cunku fiyatları kazık ) mailli full hesaplar 700-800 tl gibi fiyatlara satılıyor. Aralarında ilk mailli olanlarda var
İtemSatış üzerinde var kral 3 kere satın alım yaptım bir kişiden. İsmini tam hatırlamıyorum tasmis gibi birşey olabilir itemsatış adı.ilk mailli 700-800'e bulaman
Hesap iyi degilki hocam okadarİtemSatış üzerinde var kral 3 kere satın alım yaptım bir kişiden. İsmini tam hatırlamıyorum tasmis gibi birşey olabilir itemsatış adı.
1-2 dakika göz atmamın sonucu olarak bu hesabı buldum ilk mailli 600₺ 700-800'e bulaman diyen arkadaş @Werpy göz at bakalım şu ilanaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Not : mail değişimi yapılacak yazmış fakat satıcıya yazıp anlaşırsan ilk maili ile verebilir.