Satıyorum Ucuza mailli hesap! VALORANT

ardabyklc23

Gold Üye
Ticaret Puanı:
 0 / 0

8 tane skin var hesap icerisinde
Rank : gold 3
Discord: xdddddd5040
Fiyat : 900 TL
ODEME YONTEMI : IBAN

ilk mail var mı

ilk mail olsa iyidide biraz kötü olmuş

Başka ödeme yöntemi yok mu be kral :/ Birde fiyatı biraz uçuk olmuş 8 skin için. İtemsatış üzerinden ( oradan örnek veriyorum cunku fiyatları kazık ) mailli full hesaplar 700-800 tl gibi fiyatlara satılıyor. Aralarında ilk mailli olanlarda var :)

Başka ödeme yöntemi yok mu be kral :/ Birde fiyatı biraz uçuk olmuş 8 skin için. İtemsatış üzerinden ( oradan örnek veriyorum cunku fiyatları kazık ) mailli full hesaplar 700-800 tl gibi fiyatlara satılıyor. Aralarında ilk mailli olanlarda var :)
ilk mailli 700-800'e bulaman

Teklif ver baska odeme yontemi yok maalesef hocam

ilk mailli 700-800'e bulaman
İtemSatış üzerinde var kral 3 kere satın alım yaptım bir kişiden. İsmini tam hatırlamıyorum tasmis gibi birşey olabilir itemsatış adı.

1-2 dakika göz atmamın sonucu olarak bu hesabı buldum ilk mailli 600₺ 700-800'e bulaman diyen arkadaş @Werpy göz at bakalım şu ilana

Not : mail değişimi yapılacak yazmış fakat satıcıya yazıp anlaşırsan ilk maili ile verebilir. Ayrıca bahsettiğim kişiyi buldum kendisinden 3 kere alım yaptım hepsindede memnun kaldım. Değeri kesinlikle daha yüksek olan hesapları çok ucuza satıyor.

İtemSatış üzerinde var kral 3 kere satın alım yaptım bir kişiden. İsmini tam hatırlamıyorum tasmis gibi birşey olabilir itemsatış adı.

1-2 dakika göz atmamın sonucu olarak bu hesabı buldum ilk mailli 600₺ 700-800'e bulaman diyen arkadaş @Werpy göz at bakalım şu ilana

Not : mail değişimi yapılacak yazmış fakat satıcıya yazıp anlaşırsan ilk maili ile verebilir.
Hesap iyi degilki hocam okadar

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt