dc ulaş @uzaktemasbeyler bi ara forumda tz tzx keyler dağıtılıyordu o zamanlar alamamıştım şuanda tz ye lua executor gelmiş aşırı ihtiyacım var benimde elinde fazladan tz key olan varsa bana ulaştırabilirmi
ulaştımdc ulaş @uzaktemas
kanka bizde bol bol var da hwid sıkıntısı var key cekmek cok zorbeyler bi ara forumda tz tzx keyler dağıtılıyordu o zamanlar alamamıştım şuanda tz ye lua executor gelmiş aşırı ihtiyacım var benimde elinde fazladan tz key olan varsa bana ulaştırabilirmi
banada çöz priv luami atiyom sana elinde rpg ile hastaneye crash atan npc basma varbeyler bi ara forumda tz tzx keyler dağıtılıyordu o zamanlar alamamıştım şuanda tz ye lua executor gelmiş aşırı ihtiyacım var benimde elinde fazladan tz key olan varsa bana ulaştırabilirmi
reis dc den resetleriz bi şekilde dc ver istersenkanka bizde bol bol var da hwid sıkıntısı var key cekmek cok zor
oke sen bilirsin dc ismin yanlışreis dc den resetleriz bi şekilde dc ver istersen
uyusturucubaronu01 ekleoke sen bilirsin dc ismin yanlış
çok denedik bilgisayarın faturasına kadar istiyolar hepsini attım alırkenki fatura kodunu soruyolar onu cevaplayamıyonreis dc den resetleriz bi şekilde dc ver istersen
yolladımuyusturucubaronu01 ekle