TwiB Twitch Views Bot || $90 izleyici botu| Crâcked

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LegendMaReS

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Lgb1VY.png

LgbqUv.png

|
Dostlar değeri Lifetime 90$ olan twitch izleyici botu tarafımca cracklenmiştir ve sınırsız kullanım haline getirilmiştir.
Botun birçok özelligi vardır ve hepsi sorunsuzca çalışır, hepsi tarafımca test edilmiştir.
=======================================
Features ஜ۩☢۩ஜ Özellikler
Proxy Scraper, Follow Bot, LiveView Bot, Chat Bot, Channel View Bot, VOD View Bot, Sub Bot, Bit Sender, Account Creator, Account Checker, Legacy Checker, Token Checker
=======================================
Programın kullanımı veya hakkında bilgi almak için
Google veya youtubede programın ismini aratabilir detaylı kullanımlarını bulabilirsiniz.
================
Not: tavsiyem programı kullanmak için proxy satın almanızdır veya kendiniz proxy çekin public proxyler ile pek sonuç alamazsınız, internetten araştırarak 1$ veya 0.60cente proxyler satılıyor.
===========================================
|

EDİT

Not// Arkadaşlar programın kodlarını ve APİlerini gizlemek için programa protect attım onun sonucudur. zaten anlayan ayıkır.

Son düzenleme:
Çok güzel, viewbotta ayni anda en fazla kac tane bot atılıyor? 15 fln oluyo mu?

Yayına yeni başlayan arkadaşlara yardımcı olacaktır ünlü bir bot paylaşım için teşekkürler

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
dostum forumda ücret karşılıgı cracklememi isteyip, sonrasında beni oyaladılar bende Apiler patlasın diye dağıtıyorum

Çok Güzel Bir Bilgi Olmuş Eline Sağlık Dostum. Böyle Bilgileri Hep Bekliyorum:)

Güzel paylaşım için teşekkürler. Peki tw bot üzerinden izlenildiğini anlıyor mu? Kullananlar yorum yapabilirse sevinirim.

[QUOTE = "SladeWilson35, postagem: 65020, membro: 83389"]
Obrigado pelo bom compartilhamento. Então ele entende ser vigiado por tw bot? Eu ficaria feliz se os usuários pudessem comentar.
[/QUOTE]
tô na mesma dúvida, parece muito interessante e eu apenas não sei usar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt