Türkçeleştirilmiş yabancı Macro

bulutr

Gold Üye
MENÜNÜN FOTOĞRAFI

ÖZELLİKLER:
Sağ click macro(max 20cps)
sağ click bind atama
shifte basarken deaktif
slot seçme özelliği

Sol click macro (max 20cps)
sol click bind atama
shifte basarken deaktif
Sağ click deaktif
Blok kırma modu
Menülerde deaktif(envanter gibi)
slot seçme özelliği

Crosshair

ÇALIŞMASI İÇİN RAR DOSYASININ İÇİNDE BULUNAN DLL DOSYALARI EXE ILE AYNI KLASORDE OLMALI

RAR ŞİFRESİ : cheatglobal

MACRO LİNKİ :

VT :

AYRICA BEN SADECE VS ÜZERİNDEN TÜRKÇELEŞTİRİP ÇIKARTTIM OYUNDA DENEDIM LUNAR CLIENTTE ÇALIŞTI HİÇBİR SORUN OLMADAN.

EĞER KENDİNİ GELİŞTİRMEK İSTEYEN VS VARSA OPEN SOURCE ŞEKİLDE PAYLAŞILDI BU MACRO GITHUB UZERINDEN YUKLEYIP HERSEYINI DEGISTIREBILIRSINIZ.

GITHUB:

EĞER DLL DOSYALARI OLMADAN ÇALIŞTIRMAK İSTİYORSANIZ LÜTFEN KENDİNİZ BİRŞEKİLDE DLLLERİ EXEYE İNJECTLEYİN

Son düzenleme:
MENÜNÜN FOTOĞRAFI

ÖZELLİKLER:
Sağ click macro(max 20cps)
sağ click bind atama
shifte basarken deaktif
slot seçme özelliği

Sol click macro (max 20cps)
sol click bind atama
shifte basarken deaktif
Sağ click deaktif
Blok kırma modu
Menülerde deaktif(envanter gibi)
slot seçme özelliği

Crosshair

ÇALIŞMASI İÇİN RAR DOSYASININ İÇİNDE BULUNAN DLL DOSYALARI EXE ILE AYNI KLASORDE OLMALI

YAKINDA EKLEMEYE ÇALIŞACAĞIM GHOST CLİENT İÇİN DİSCORD SUNUCUMA KATILABİLİRSİNİZ.

DISCORD SERVER : dsc.gg/zynxcheats

MACRO LİNKİ :

VT :

AYRICA BEN SADECE VS ÜZERİNDEN TÜRKÇELEŞTİRİP ÇIKARTTIM OYUNDA DENEDIM LUNAR CLIENTTE ÇALIŞTI HİÇBİR SORUN OLMADAN.

EĞER KENDİNİ GELİŞTİRMEK İSTEYEN VS VARSA OPEN SOURCE ŞEKİLDE PAYLAŞILDI BU MACRO GITHUB UZERINDEN YUKLEYIP HERSEYINI DEGISTIREBILIRSINIZ.

GITHUB:

EĞER DLL DOSYALARI OLMADAN ÇALIŞTIRMAK İSTİYORSANIZ LÜTFEN KENDİNİZ BİRŞEKİLDE DLLLERİ EXEYE İNJECTLEYİN
nedir bu bundan biraz bahsedermisiniz

Bende tam şifre ne yazacaktım buldum :D

Tüm clientlerde çalışıyormu lunarda çalışıyor ama
valla hocam ben lunarda badlionda denedim cr ve sodada denedim 16 yaparsan ikisini birden herhangibir sorun çıkmıyor diyebilirim uzun süredir aynı macroyu kullanıyorum bende geçenlerde üzerine 2 3 ekleme yapıp reach ekledim. reach şuanlık sadece orada öyle duruyor eğer reachı gerçekten yapabilirsem cgye salarım isteyen herkes kullanır fakat yapabileceğimi sanmıyorum. c# c++ bilgim çok yok genelde lua üzerinde çalışıyorum ama bakıcaz artık hocam iyi forumlar :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt