Satıyorum Tüm Sosyal Medya Platformları En Uygun ve En Kaliteli Hizmet

qlnttshop

Bronz Üye
Ticaret Puanı:
 1 / 0
İletişim

EN ÇOK SATIN ALINAN SERVİSLERİMİZ

1) TWITCH CANLI YAYIN İZLEYİCİSİ

2) YOUTUBE İZLENME, ABONE, BEĞENİ
3) TİKTOK CANLI YAYIN İZLEYİCİSİ & KEŞFET PAKETLERİ
4) İNSTAGRAM RESİMLİ TÜRK TAKİPÇİ & BEĞENİ

5) TWITTER TAKİPÇİ
6) SPOTIFY RESİMLİ TÜRK TAKİPÇİ
7) KICK CANLI YAYIN İZLEYİCİSİ

Site dışı satın alımlarda indirim sağlanmaktadır. "HAVALE-EFT" ile ödeme yapabilirsiniz.

En çok talep gören servislerimizi mağazamızda ilan oluşturduk. Mağazamızda gözükmeyen servislerin satışını yapmıyoruz anlamına gelmiyor. Tüm sosyal medya platformları üzerinde en uygun fiyatlı ve en kaliteli hizmeti veren nadir kişilerdeniz. Kişiye özel bir çok ilan oluşturuyoruz. Bu yüzden her özel isteğiniz için mesaj atmaktan çekinmeyin. Kişinin isteklerine özel kaliteli hizmet sağlıyoruz.
Tüm sosyal medya servislerinde aklınıza gelebilecek her türlü servisi sağlıyoruz, her türlü kişisel istek ve sorularınız için iletişime geçebilirsiniz.

Site dışı daha ucuza satın almak için;
DISCORD: qlnttshop

Son düzenleme:
satışlarında tiktok takipçi göremedim 50 var ama daha fazlası varsa 1 2k gibi

satışlarında tiktok takipçi göremedim 50 var ama daha fazlası varsa 1 2k gibi
Tiktok takipçi satışım da mevcut, kişiye özel ilan oluşturuyorum. Discord üzerinden veya site üzerinden iletişime geçebilirsin.

Discord, Reddit, Telegram gibi kanallar mevcut mu hocam? eğer mevcutsa içerikleri nelerdir? size zahmet.

Discord, Reddit, Telegram gibi kanallar mevcut mu hocam? eğer mevcutsa içerikleri nelerdir? size zahmet.
Maalesef sadece discord ve paylaştığım site üzerinden benimle iletişime geçebilirsin.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt