ADANALl
Gold Üye
Merhaba arkadaşlar forumda mobil konu bölümü olmadığından , paylaşımın Grafik animasyon ile ilgili olduğundan iphone 8 plusımda kullanmış olduğum şarj ve kilit ekranı animasyon programını sizlerle paylaşmak istedim, telefonunuz hem daha havalı hem de kendinize özel videoları animasyon olarak ekleyebiliyorsunuz.
Programın kendi animasyonlarını tercih etmeyenler için, mesela ben kendi youtube intromu "youtube video dönüştürücü sitelerden video olarak telefona indirerek şarj animasyonu olarak kullanmaktayım."
Geçelim anlatıma;
Öncelikle Cihazınıza herhangi bir JailBreak işlemi yapmanıza kesinlikle gerek yok normal program yükler gibi yükleyeceksiniz.
İhtiyacımız olan programın adı: Charging play
Apple Store linki:
Programı indirdikten sonra aşağıdaki videodaki adımları izleyerek kendi iphone/ipadinize uygulayabilirsiniz.
Programın kendi animasyonlarını tercih etmeyenler için, mesela ben kendi youtube intromu "youtube video dönüştürücü sitelerden video olarak telefona indirerek şarj animasyonu olarak kullanmaktayım."
Geçelim anlatıma;
Öncelikle Cihazınıza herhangi bir JailBreak işlemi yapmanıza kesinlikle gerek yok normal program yükler gibi yükleyeceksiniz.
İhtiyacımız olan programın adı: Charging play
Apple Store linki:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
(Ücretsiz)Programı indirdikten sonra aşağıdaki videodaki adımları izleyerek kendi iphone/ipadinize uygulayabilirsiniz.