Arıyorum ts3 sunucu

fakubicmal

Gold Üye
Ticaret Puanı:
 0 / 0
dc kapanınca arkadaşlarla 5 6 kişilik ts3 serveri kiralamaya karar verdik ip si değişmeyen mümkünse ekran açabildiğimiz en uygun aylık ne kadara sunucu açabiliriz ve nereden açabiliriz

ts3 de ekran açılmıyor kanka tsarena.net var ordan alabilirsin ben ordan almıştım zamanında kapanmadıysa eğer yada vds alıp kendinde açabilirsin sunucu

Ts yerine skype felan yapsanız ya

Bide dns değiştirip google üzerinden dc giriş yapabilirsiniz aklınızda bulunsun

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
dc kapanınca arkadaşlarla 5 6 kişilik ts3 serveri kiralamaya karar verdik ip si değişmeyen mümkünse ekran açabildiğimiz en uygun aylık ne kadara sunucu açabiliriz ve nereden açabiliriz
tky öneririm şuanda türkler tarafından en çok kullanılan firmalardan birisi

ts3 de ekran açılmıyor kanka tsarena.net var ordan alabilirsin ben ordan almıştım zamanında kapanmadıysa eğer yada vds alıp kendinde açabilirsin sunucu
teknoboss :rolleyes: önermem biri saldırı cıktı mı kötürüm ediyorlar firmayı , tky yi bende öneriyorum 3 tane ts actım packet loss cıkmıyor bile

ClimbHost'a göz atabilirsiniz. Discord engelinden sonra buradan sunucu kiraladım, herhangi bir sıkıntı yaşamadık arkadaşlarımla beraber şu ana kadar. Tüm TeamSpeak versiyonlarından giriş sağlanabiliyor, koruma vs. mevcut ve orijinal TeamSpeak lisansı ile açılıyor sunucunuz. Fiyatları da son derece uygun. 30 kişilik sunucunun aylık ücreti 90 TL civarındaydı sanırım. İsteğe bağlı olarak da hazır oda ve yetki sistemi yükletebiliyorunuz sunucuya 70 TL karşılığında. Ek olarak ekran paylaşımı seçeneği şu anda TeamSpeak için desteklenmemekte.

ClimbHost'a göz atabilirsiniz. Discord engelinden sonra buradan sunucu kiraladım, herhangi bir sıkıntı yaşamadık arkadaşlarımla beraber şu ana kadar. Tüm TeamSpeak versiyonlarından giriş sağlanabiliyor, koruma vs. mevcut ve orijinal TeamSpeak lisansı ile açılıyor sunucunuz. Fiyatları da son derece uygun. 30 kişilik sunucunun aylık ücreti 90 TL civarındaydı sanırım. İsteğe bağlı olarak da hazır oda ve yetki sistemi yükletebiliyorunuz sunucuya 70 TL karşılığında. Ek olarak ekran paylaşımı seçeneği şu anda TeamSpeak için desteklenmemekte.
teşekkür ederim ancak daha iyileri var

reisim istersen ts3.net.tr var onada bakabilirsin ddos güçlü diye biliyorum

teşekkür ederim ancak daha iyileri var
Rica ederim, elbette daha iyileri vardır. Ben sadece kendi deneyimimi aktardım. Eğer yalnızca arkadaş grubunuzla girip iletişim kuracaksanız, herhangi bir yerden alabilirsiniz; çok araştırmanıza gerek yok. Zaten genel olarak çok pahalı bir şey değil TeamSpeak sunucusu.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt