biz teşekkür ederiz1 tane hesap aldım mis gibi tertemiz sorun sıkıntı yok teşekkür ederim tekrardan.
biz teşekkür ederiz1 tane hesap aldım mis gibi tertemiz sorun sıkıntı yok teşekkür ederim tekrardan.
hesaplar genelde beta olarak gözüküyor ve inaktif olduğu için checkerların içinde last act rank gözükmemekte yaşanan bu durum için üzgünüz1 Adet satın aldım hesaptaki tek sıkıntı daha önceden bronz civarlarında rank açmış olmasından dolayı 5 maçıda mvp ata ata kazanmama rağmen bronz başlatmasıydı bunun haricinde hiçbir sıkıntı yok güzel hizmet.
Güvenli alışverişin tek adresi +repHesap sağlamaya devam ediyoruz, kredi miktarınız kadar hesap satın alabilirsiniz.
Örnek veriyorum 1 kredi satın almak istiyorsunuz; bize 45 lira ödemesini yapıyorsunuz, ardından size /credit @user add 1 şeklinde kredinizi veriyoruz. Siz kredinizi teslim aldıktan sonra bizimle iletişime bile geçmeden /get_account miktar (1) yazıp hesabınızı teslim alabilirsiniz.
Hesabın teslim süreci şu şekilde; hesap tüm hesapların bulunduğu not defterinden rastgele bir satırdan alınıyor, riot apisine istek gönderip kontrol ediyor, ve hesap eğer doğruysa hesabı gönderiyor değilse de başka bir satıra geçip yeni hesap bulup onu deneyip gönderiyor.
Bunların hepsi ranked ready hesaplardır. Aynı zamanda 17-18-19 levellik hesaplar da satılmaktadır.
19.05.2023 tarihinde 1 kredi = 45₺'dir.
Piyasadaki en ucuz ve en güvenilir hesapları sağlamak için burdayız. Hesapların herhangi bir sorunu çıkarsa hesaba girmeden video kaydına alırsanız %100 garantisini veriyoruz.
eposta kullanıcı adı vs değişen skinli hesap varmı vandal skini kafiHesapların kurulum bölgesi Türkiye'dir.
Eposta, şifre ve kullanıcı adı değiştirilebilir haldedir.
Botted hesaplar değildir, handmade olarak kasılmıştır.
Hesaplar inaktif hesaplardır, güncel olarak oynanan hesapları satmıyoruz.
Ranked maçlarına hazırdır ve hiç maç atılmamıştır.
Tekli Fiyat:50TL45TL
50 ve üstü hesap alımında %10 indirim!
Stok: 5.4K+
fantasy#3010 - kralininkrali#2820
Hesaplara girerken ve denerken videoya çekmeniz durumunda giriş yapılamayan veya farklı bir durumu olan hesapların yerine yenileri verilecektir.
valorant ranked ready hesaplar, valorant ranked ready hesap satın al, valorant ranked açık hesap, valorant mailli hesap satın al, valorant mailli hesap, valorant hesap satın al, valorant random hesap, valorant random hesaplar, random hesap, random hesaplar, valo random, valorant random hesap satın al, valorant hesabı al, buy ranked ready account, valorant ranked ready account, valorant ranked ready, valorant ranked, valorant buy account, valorant buy cheap account, valorant account cheap
rankın bi önemi var mı? discord üzerinden ulaşabilirsiniz.eposta kullanıcı adı vs değişen skinli hesap varmı vandal skini kafi