Open Source TR"de tek ETS2 OFFSET DUMPER

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bunun gibi adamlar her zaman gelir eline sağlık :iliked:

Knk bu offset dumperlari nasil yaptiriyon AI'a calude 4.6 sonnet kullanarak bende dumper yapmak istiyorum bir kaç oyunada

bana köpek gibi lazımdı sonunda yaptım başkalarınada elbet birgün lazım olur içindeki şeyler temel şeyleri çeker sadece
NOT:ai ile yapılmıştı

kanka etsde yapma hıle dırekt banı yersın baska bıseye kafa yor elindekinden olmak istemezsin

Knk bu offset dumperlari nasil yaptiriyon AI'a calude 4.6 sonnet kullanarak bende dumper yapmak istiyorum bir kaç oyunada
önce cheat engine den bulmak istediğin şeyi aratıyorsun bulana kadar arattıktan sonra sana bir adres veriyor o adres ile debug uygulamalarınaarama yapıyorsun bulunan sonuca kesme noktası ekliyorsun sonra gidip o yapacağın şeyi yapınca oyun orada donuyor debug uygulamasında oyunun donduğu adresin bi üstündeki adres senin hedefindeki adres onu da işte yapay zekaya atarak dumper vs yapabiliyorsun fakat bu dediğim yontem sadece usermod da çalışan oyunlarda oluyor diye biliyorum ring 0 oyunlarda memory okumana izin vermiyo

kanka etsde yapma hıle dırekt banı yersın baska bıseye kafa yor elindekinden olmak istemezsin
benim amacım truckersmp de yapmak zaten reisim orada biliyosan tp atamıyosun veya fix 10 dk da bir atabiliyorsun bunları aşmaktı bi sorun çıkmıyor çok belli etmezsem tp yi nereye atacaksam 1 2 sokak arkasına atıyorum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt