Tpm ve Secure Boot hatası

jaxen

Silver Üye
Merhaba arkadaşlar herkese 3 tane hesabım var aktif olarak 2 tanesini oynuyorum sorun yok ama daha önce bu pcde hiç giriş yapmadığım bi hesabım var ve giriş yaptığımda tpm ve secure boot hatası verıyor giremiyorum bunların hesapla ne alakası olabilir bilen varmı başka pc de giriyor mesela

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Merhaba arkadaşlar herkese 3 tane hesabım var aktif olarak 2 tanesini oynuyorum sorun yok ama daha önce bu pcde hiç giriş yapmadığım bi hesabım var ve giriş yaptığımda tpm ve secure boot hatası verıyor giremiyorum bunların hesapla ne alakası olabilir bilen varmı başka pc de giriyor mesela
tpm secure boot vs açık/kapalı? Aynı hesaba diğer pc de giriyor ise tek sorun o gibi duruyor senin pc de

pc spooflu olduğu için açamam ama başka hesaplarla giriş yapıp oynayabiliyorum

hesap flaglenmiş gibi duruyor , tel no ekleyip hesaba tekrar girmeyi dene

Tpm ve secure bootu aç kapat yap tekrar dene, hile ile oynuyorsan tpm bypass olan ürünleri kullan

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kanka burda spofluk birşey yok 1 hesaba giremiyorum sadece 50 tane hesaba girebiliyorum ama 1 tanesine giremiyorum ne alaka ise :D

İlla çözüm paralımı :)

İlla çözüm paralımı :)

kanka hesap nasıl flaglenebilir 4 senelik hesap bu pcde 1 kere bile giriş yapılmamıştı

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt