Open Source TPM Spoofing

xx1

Gold Üye

Vatana millete hayırlı olsun :D
Uğraşamayacaklar için basitce, tpm-hook.sys'yi kdw'ye sürükleyin.
Tpm-infodan tpm bilgilerinize bakabilirsiniz.
( Net bir şey istiyorsanız bence başlıca mapperı değişmelisiniz.)

Son düzenleme:
dost bunu herhangi bi perm spoofer kullandıkdan sonra yapıcaz demi normal spoofer görevi görmüyor yani ?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Release dosyasına ait vt sonucunuda konuya ekleyelım lütfen

• Beğen
Tepkiler: xx1
Selamlar pcnin herşeyini değiştiryirr mu regedit? id bütün diskleri.

dost bunu herhangi bi perm spoofer kullandıkdan sonra yapıcaz demi normal spoofer görevi görmüyor yani ?
Değişmen gereken temel şeyler var mapper gibi, bilmiyorum. yeni bi konu detection vectorlarını oku sourcedeki

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Kanka .bat dosyası nerede? Arşivde yok da.

Kullanacak arkadaşların hızlı olmasını öneririm kolay detected olacak gibi duruyor. Riot'un bunu gözden kaçıracağını düşünmüyorum.

@xx1 .bat dosyasını neden eklemediniz arşive? Nereden bulabilirim
Kullanacak arkadaşların hızlı olmasını öneririm kolay detected olacak gibi duruyor. Riot'un bunu gözden kaçıracağını düşünmüyorum.
Videoda kullandığı bat dosyası yok nasıl mapleyeceğim bunu bilmiyorum nasıl yapacağım yardım eder misiniz?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt