anakartta varsa tpm deviceyi hiddene çekinöncelllikle merhaba MSİ ANAKART KULLANIYORUM LAPTOP SİSTEMİM MSİ GF63 THİN 11UC
hocam bios a giriyorum tpm yi kapatıyorum f10 yapıyorum
tpm.msc ye bakıyorum tpm kapanmamış sorunun çozumu varmıdır
laptop dostumanakartta varsa tpm deviceyi hiddene çekin
tamam işte tpmde 2 tane seçenek olmalı biri kapatma açma biride gizleme gösterme kapatıp hiddene çeklaptop dostum
hocam kapatıyorum f10 exıt yapıyorum ama kapanmamış oluyor bakıncatamam işte tpmde 2 tane seçenek olmalı biri kapatma açma biride gizleme gösterme kapatıp hiddene çek
trusted device platform zımbırtısı da kapalımı bazen ondan kaynaklı olabiliyoröncelllikle merhaba MSİ ANAKART KULLANIYORUM LAPTOP SİSTEMİM MSİ GF63 THİN 11UC
hocam bios a giriyorum tpm yi kapatıyorum f10 yapıyorum
tpm.msc ye bakıyorum tpm kapanmamış sorunun çozumu varmıdır
belki kapanmıştır windowsda açık gozukuyordur f10 attıkdan sonra bidaha biosa gidip acıkmı kapalımı diye bakarmısınhocam kapatıyorum f10 exıt yapıyorum ama kapanmamış oluyor bakınca
biosta da cık gozukuyorbelki kapanmıştır windowsda açık gozukuyordur f10 attıkdan sonra bidaha biosa gidip acıkmı kapalımı diye bakarmısın
f10 atmadan direk menuden save and exit lermisiniz belki farklı tusdurbiosta da cık gozukuyor
yok gene aynıf10 atmadan direk menuden save and exit lermisiniz belki farklı tusdur