Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Open SourceTpm Bypass Source 💎 Glyphae Crâcked 💎 Open Source
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Dosyayı Ben ilettim bypass falan yok içinde iki kişi yönetiyolar 15 yaşında çocuk ikiside böyle kişilere paranızı kaptırmanızı önermiyorum kırması da 5 dk sürdü ztn türemeler
NT dediğimiz durumlar , bir süredir satış yapıyorlardı belki bazı kişilerde çalışıyor olabilir çünkü çalışmayan bir şeyi bu kadar uzun süre satışına devam ediceklerini düşünmüyorum
Aktif tpm bypass satışımız yok zaten şuanda, şunu konuyu açman bile güldürdü üstelik bazı arkadaşların d0landırıcı demeside gerçekten üzücü şuana kadar 1 kişiyi bile dolandırmadık kimsenin parasında gözümüz yok, 1 kişi birini dolandırdığımızı kanıtlayamaz 1 kişi çıkıpta beni dolandırdılar diyemez, şikayet konusu olmadığındanda savunmaya gerek yok sanırım.