Satıyorum TOPLU - DMA - FUSER - KMBOX - Firmware - Mini PC Satışı.

DMATurkiye

Uzman Üye
Ticaret Puanı:
 0 / 0
Almak isteyen arkadaşlar varsa forum üzerinden PM atabilirler veya discord'dan ulaşabilirler

Discord:

Ücretsiz BE/EAC Emulation firmware verilecektir.

Lightningz 35T DMA = 8500 TRY (5 STOK)
Dichen Mini (Yeni fuser 1hafta önce çıktı) = 8500 (5 STOK)
KmBox B pro = 2000 TRY ( 1 stok)
KmBox Net = 3000 TRY (5 STOK)
Intel NUC (Seri numarası fotoğrafta var oradan kontrol edebilirsiniz 2yıl garantili kutulu) = 12000 TRY
Beelink S12 (1 Yıl garantisi var kutulu) = 5000 TRY

Ödeme yöntemi: Crypto (LTC,BTC,ETH) veya diğer coinler, Kargo ile isteyen arkadaşlar iban ile ödeme yapabilirler.
Kargo: Aras,MNG gibi kargolar ile istanbuldan kargolanacak yurtdışından değil. (elden almak isteyen olursa bir yakınım yardımcı olacak elden alımlar için istanbuldan.)
Whats-App-Image-2024-11-06-at-13-17-32-34f56da3.jpg

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Maşallah iyi ki satıyorsun biraz daha sende kalsa direkt hileye dönüşeceksin

2 PC olarak kullanıyorsun, Firmware alman veya yapman gerekiyor Anticheatlere göre, Sadece read olarakta kullanabilirsin MEM write'da yapabilirsin kısacası hile için kullanabilirsin veya DUMP için.

Fiyatlar gayet iyi

Sahibinden güvenli ödeme vesaire kabul mu? crypto ile ödeme almanız biraz şüphe uyandırıyor nakitide çevirebilirsiniz (forumda bu şekilde çok dolandırıcılık gördüm)

Sahibinden güvenli ödeme vesaire kabul mu? crypto ile ödeme almanız biraz şüphe uyandırıyor nakitide çevirebilirsiniz (forumda bu şekilde çok dolandırıcılık gördüm)
Olur sorun değil eğer ek ücreti karşılayacaksanız ayrı olarak ibanda ekleyebilirim sorun değil almak isteyen olursa

Bendede ardiuno var diye hilekolik oldum sandım adam az daha ilerlese kendisi direk hile olabilirmiş konuyla alakasız birseydi yorum yapmak istedim

satış nedeni ne dostum ayrıca son fiyatın ne açıkcası bu biraz yüksek hatta bazılarını istediğin fiyattan daha uygun fiyata sıfırı alını mantıklı set fiyatına açığım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt