👑 Toirscript Premium Version 🟢 Undetected 🌟 Bütün Şampiyonlar Desteklidir 🔮 Reworklenen Karakterlerde Bgx.gg Kalitesi

SuperB

Diamond Üye
duzelttm.png

Website :
Discord :

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hayırlı satıslar

vez.Katarina:
[+] R'nin kesintiye uğraması düzeltildi
vez.Kaisa:
[-] DrawDMG kaldırıldı
vez.Jhin:
[+] Anlamsız R kullanımı düzeltildi
[+] W kullanamama düzeltildi
[+] Yalnızca "no ammo" modu AÇIK olsa bile Q kullanılması düzeltildi
[+] Düşman otomatik saldırı menzilinde değilse UseW eklendi
[+] Otomatik harass durumunda R'nin kesilmesi düzeltildi
vez.Yone:
[+] Diğer spellerle rakibi öldürebiliyorsanız, Dont Cast R'nin işlevsiz kalması düzeltildi.
vez.Tristana:
[+] Saldırıdan Önce UseE için EMode eklendi
vez.Activator:
[+] Birçok şey düzeltildi
[+] Otomatik çarp düzeltildi
vez.Caitlyn:
[-] Kombo modu kaldırıldı
[+] W Modu eklendi
[+] AntiGapcloser düzeltildi.
[+] Antimelee düzeltildi.
[+] Tuzak mantığı düzeltildi.
hayırlı satıslar
Teşekkürler.

Son düzenleme:
toirbase olan bir yazılıma aylık 500 vermek yerine100 daha koyup bgx almak varken neden bunu alalım kanka xD sadece 2-3 champ plugin getirip plus diye 500e satmak turk zekası cidden

Anlamadığım 2 adet toir base ürün satışınız mevcut yazılım farkı ne kadar olabilir aynı base kullanıyorsunuz sonuçta ?

toirbase olan bir yazılıma aylık 500 vermek yerine100 daha koyup bgx almak varken neden bunu alalım kanka xD sadece 2-3 champ plugin getirip plus diye 500e satmak turk zekası cidden
Toir safeliği + şampiyon logiclerinde bgx'e benzer deneyim almak isteyenler için yayınladım konuyu. Maksatim böyle birşey de olduğunu göstermek. 100 tl daha verip bgx almak size daha mantıklı geliyorsa gidip bgx tercih edebilirsiniz zorla satmıyoruz sonuçta. Ayriyetyen 2,3 champ plugin getirdik diye konuyu yayinlamadim ben potansiyel taşıyan bir proje olduğu için yayınladım günden güne daha fazla gelişmeye devam ediyor.
Anlamadığım 2 adet toir base ürün satışınız mevcut yazılım farkı ne kadar olabilir aynı base kullanıyorsunuz sonuçta ?
Konuyu incelerseniz cevap alabilirsiniz. Kullanmadan kesin bir tanıya varmamanizi temenni ediyorum. Extra olarak developeri orijinal toir ile ortak çalışma içerisinde.

[Güncellemeler]
vez.Zed:
[+] Ghost kullanımı daha stabilize edildi.
vez.Caitlyn:
[+] R Killsteal düzeltildi
[+] Killsteal için minimum hp percent kontrolü kaldırıldı, şimdi default şekilde aa aralığında olup olmadığını kontrol ediyor.
[+]Düşman auto attack menzilinde ise ve auto attack ile öldürülebilecek konumda ise, skill kullanılmaması eklendi.
vez.Jhin:
[+] Reloadlanırken Q kullanılması düzeltildi.

[Toirpremium Güncellendi]

vez.Zed:
[+]Artık gölgeyi de hesaplayacak ve eğer zed menzilde değilse, gölge menzilini de hesaplayıp işleme koyacak.

vez.Activator:
[+] İtemler için yeni activator tamamlandı artık bütün itemler mükemmel şekilde kullanılabilir.

Magic Twitch:
[+] E hasar rengi kırmızıya çevirildi.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt