Tiktok Keşfet hakkında

Subaru

a dream, i saw a dream.
Diamond Üye
Arkadaşlar tiktokta birsuru etiket atıyorum yine kesfete çıkmıyor ama adam iki üç şey etiketleyip kesfete çıkıyor bu kesfetin hilesi falan varmıdır yardımcı olursanız sevinirim. (acil)

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Arkadaşlar tiktokta birsuru etiket atıyorum yine kesfete çıkmıyor ama adam iki üç şey etiketleyip kesfete çıkıyor bu kesfetin hilesi falan varmıdır yardımcı olursanız sevinirim. (acil)
Keşfetin belirli saatleri var ayrı olarak attığınız videoların kalitesinede bakıyor

Hocam düzenli olarak içerik üretin gerisini tiktoğa bırakın.

evet düzenli olarak içerik üretin zamanla keşfete düşüyor

Keşfetin belirli saatleri var ayrı olarak attığınız videoların kalitesinede bakıyor
Alakası yok :d , senin paylaştığın videolar ile alakalı etiketler kullanman gerekli sana örnek bir etiket örneği hazırlayacağım onu kullanırsan videolarının izlenme oranı artar , bu etkenlere takipçi sayın ve paylaştığnı videolar da önemli çünkü 1 kişi videonu beğenirse diğer videolarında ona yavaş yavaş öneriliyor

şablon ;
video ile alakalı bir yazi
.
.
.
#fyp #kesfet #cakal #ebo #cakalvlog #ebocakalvlog

-----------------------------------------------------------
ilk 2 etiket kesinlikle olsun diğer etiketleri değiştir daha fazla ekleyebilirsin yada silebilirsin büyük ihtimal yardımcı olucaktır sana.

Alakası yok :d , senin paylaştığın videolar ile alakalı etiketler kullanman gerekli sana örnek bir etiket örneği hazırlayacağım onu kullanırsan videolarının izlenme oranı artar , bu etkenlere takipçi sayın ve paylaştığnı videolar da önemli çünkü 1 kişi videonu beğenirse diğer videolarında ona yavaş yavaş öneriliyor

şablon ;
.
.
.

ilk 2 etiket kesinlikle olsun diğer etiketleri değiştir daha fazla ekleyebilirsin yada silebilirsin büyük ihtimal yardımcı olucaktır sana.
bu ciddi anlamda işe yarıyor bir ara kullandığım bir methoddu

bu ciddi anlamda işe yarıyor bir ara kullandığım bir methoddu
Method sayılmaz aslında , video ile alakalı etiketler her zaman işe yarar ve açıklamada karakter fazlalığı yarattığı için etkisi var sosyal medya ile 2016'dan beri uğraşıyorum Ağustos 2024'de kurduğum instagram sayfası şuan 127 bin takipçisi var :D

şablon ;
.
.
.

Deneyebilirsin bunu

Kral sürekli denediğim şey bu zaten ve ttde aşırı kaliteli fotolar atıyorum ama kesfete düşmüyor. Başka taktiği falan yokmu?
smm panellerden falan sakın alayım deme takipci izlenme vırt zırt daha kötü olur

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt