Tiktok İzlenme Takipçi Beğeni Paylaşma Favori Yorum Beğeni Canlı Yayın Like Atma Sitesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onurhan415

Gold Üye
İlk Öncelikle Chromu Açıyoruz.

Hemen Ardından Arama Çubuğuna Zefoy.com Yazıyoruz

Yazdıktan Sonra Bizi Bir Doğrulama Karşılıyor Orda Ne Yazıyorsa Aynısını Yazıyoruz

Hata Verirse Tekrar Yazıyoruz Ve Giriş Yapıyor

Ordan Ne İstiyorsanız Beğeni Diyelim Biz Beğeniye Tıklıyoruz Ve Hangi Videoya Beğeni Yapıcaksak O Videonun Bağlantısını Kopyalıyoruz

Hemen Ardından Beğeni Sitesine Tıklayınca Bizden Link İsticek Ve Oraya Linki Yapıştırıp Searcha Basıyoruz Searcha Bastıgında Videomuzu Buluyor

Ve Altında Kalp Var Ona Tıklayınca 100 Beğeni Veya 50 Beğeni Yükleniyor Videonuza

Moderatör tarafında düzenlendi:
bune aga dediklerini yaptım tiktok hesabıma giremiyom

İlk Öncelikle Chromu Açıyoruz.

Hemen Ardından Arama Çubuğuna Zefoy.com Yazıyoruz

Yazdıktan Sonra Bizi Bir Doğrulama Karşılıyor Orda Ne Yazıyorsa Aynısını Yazıyoruz

Hata Verirse Tekrar Yazıyoruz Ve Giriş Yapıyor

Ordan Ne İstiyorsanız Beğeni Diyelim Biz Beğeniye Tıklıyoruz Ve Hangi Videoya Beğeni Yapıcaksak O Videonun Bağlantısını Kopyalıyoruz

Hemen Ardından Beğeni Sitesine Tıklayınca Bizden Link İsticek Ve Oraya Linki Yapıştırıp Searcha Basıyoruz Searcha Bastıgında Videomuzu Buluyor

Ve Altında Kalp Var Ona Tıklayınca 100 Beğeni Veya 50 Beğeni Yükleniyor Videonuza

Detaylı Anlatımdır Anlamayan Olursa DC: onurhan5337
ben anlamadım (otistiğim)

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
pazar alanı haric konularda dıscord yonlendırme yapmak yasaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt