kabuksuz12
Bronz Üye
- İletişim
Son 2-3 Haftadır Tiktok Da bu arkkadaş ile karşılaşıyorum güvenilirmidir bilgisi olan var mı?
bu kadar b@ktan konu görmedim dostum böyle kisiler sunuculara girip yayıncı oluyolar key karşılığı h1le tanıtıyolar sorunun cevabı burda değil o sunucuya girip feedback kanallarına bak yeteri kadar legiti varsa güvenilirdirSon 2-3 Haftadır Tiktok Da bu arkkadaş ile karşılaşıyorum güvenilirmidir bilgisi olan var mı?
isminde hayır yok amkSon 2-3 Haftadır Tiktok Da bu arkkadaş ile karşılaşıyorum güvenilirmidir bilgisi olan var mı?
Yok Global Bi Hileyi Kendim Yazdım diyor da kulagıma ibana para gittikden sonra engelliyor diye geldi ama aslı var mı onu ögrenmek için açtım konuyu.bu kadar b@ktan konu görmedim dostum böyle kisiler sunuculara girip yayıncı oluyolar key karşılığı h1le tanıtıyolar sorunun cevabı burda değil o sunucuya girip feedback kanallarına bak yeteri kadar legiti varsa güvenilirdir
Ben De Orjinal Oldugunu Düşünmüyorum Çünkü Çogu kulandıgı hile başkasına ait paylaştıgı vidolar da dahil biraz da millet bilgilensin diye açtım açıkcasıeleman en son metin 2 serveri acıp kayboldu diye hatırlıyorum tiktoğa kadar düştüyse hali beterin beteridir
Link alabilir miyim? Hileye bakmak için.Yok Global Bi Hileyi Kendim Yazdım diyor da kulagıma ibana para gittikden sonra engelliyor diye geldi ama aslı var mı onu ögrenmek için açtım konuyu.
Ben De Orjinal Oldugunu Düşünmüyorum Çünkü Çogu kulandıgı hile başkasına ait paylaştıgı vidolar da dahil biraz da millet bilgilensin diye açtım açıkcası
insanları cok kandırıyorlardı zamanında kolunu bacağını kaybedebilirsin hiç bulaşmaYok Global Bi Hileyi Kendim Yazdım diyor da kulagıma ibana para gittikden sonra engelliyor diye geldi ama aslı var mı onu ögrenmek için açtım konuyu.
Ben De Orjinal Oldugunu Düşünmüyorum Çünkü Çogu kulandıgı hile başkasına ait paylaştıgı vidolar da dahil biraz da millet bilgilensin diye açtım açıkcası
kulandıgı hile Hlbot fakar kendi kodladıgını söylüyorLink alabilir miyim? Hileye bakmak için.
büyük kolpa atmışkulandıgı hile Hlbot fakar kendi kodladıgını söylüyor