Tiktok bot hack

Scream6

Uzman Üye
Arkadaşlar Size vereceğim Sitede hiçbirşey indirmenize gerek yok sadece videonun linkini kopyala yapıştır yaparak Bu hileyi yapabilirsiniz Site: şuanlik takipçi hacki aktif değil like hacki dün veya 2 gün önce updatea alındı ve stream izleyici kapalı şuanlık açık olan şeyler (görüntüleme yorum kalbi paylaşma sayısı) İnşallah İşinize yarar (ilk başta kaç görüntüleme varsa 2 katına çıkarıyor sonra 1000 1500 tnae bot atıyor) Kanıt: son videodaki full bot dolu botlar gitmiyor hep kalıyor (zamanı vardır bir bot gönderdikten sonra 2 3 dk beklemenizi söylüyor bazıları 84 dk fln oluyor)

Son düzenleme:
Çalışmıyor vakit kaybı
dostum kendin yapamıyorsun sonra diğerleri yapmıyor Dc ver yardım olayım daha hiçbişe bilmeden direk cevabı şak diye atıyorsun (diğer arkadaşlar kesinlikle çalışıyor yapamayanlar dc atsın lütfen cevabı şak diye yapıştırmayın)

dostum kendin yapamıyorsun sonra diğerleri yapmıyor Dc ver yardım olayım daha hiçbişe bilmeden direk cevabı şak diye atıyorsun (diğer arkadaşlar kesinlikle çalışıyor yapamayanlar dc atsın lütfen cevabı şak diye yapıştırmayın)
güncelliyorum çalışıyor kanka ben yanlış yapmışım xD

forumda zaten paylaşılmıştı knkm

çalıştı saol knka başkalarındada gözüküyor deme ?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt