Thumbnail | Video Edit | Kanal Trailer | Seslendirmenlik | Fragman Edit |

KEJBEY

Uzman Üye
İletişim

Video Editi (20 TL - Uzunluk 60 Dakika)

Kanal Trailer Yapabilirim (15 TL - Uzunluk Max 5 Dakika)

Fragman Editi yapabilirim (10 TL - Uzunluk Max 5 Dakika)

Thumbnail (7 TL - Max 4K)

Seslendirme (30 TL - Uzunluk 20 Dakika)

Şimdilik bu kadar yeni şeyler eklerim belki.

Örnek koysaydın güzel olurdu ona göre fiyat söylenirdi bence

Örnek koysaydın güzel olurdu ona göre fiyat söylenirdi bence
örneklendirme acemi işi ben kullanıcı ne isterse onu yapiyorum dakika şuda şunu yapicam diyor editlmesini ben yapiyorum yada bir tasarım cizicem onun istedigi üzere çiziyorum senin dedin ufak çaplı editörler yapacaklarımın sınırı yok! bazı şeyler hariç

örneklendirme acemi işi ben kullanıcı ne isterse onu yapiyorum dakika şuda şunu yapicam diyor editlmesini ben yapiyorum yada bir tasarım cizicem onun istedigi üzere çiziyorum senin dedin ufak çaplı editörler yapacaklarımın sınırı yok! bazı şeyler hariç
yaptığın editin kalitesi öğrenmek için demiştim ama sen bilirsin senin bakış açın ayrı olabilir tabi

yaptığın editin kalitesi öğrenmek için demiştim ama sen bilirsin senin bakış açın ayrı olabilir tabi
editin kalitesi kişiye bağlı kişinin isteyine göre yapiyorum kişi ne performans isterse o performans bana deseki videoyu 1920 güncelle bunun bozulmalara neden olcanı söyler gene 1920 güncellerim
aynı zamanda 5 farklı progam kulllanıyorum

Adobe Premiere Pro 2021 - 2022
ShotCut
Camtasia
Filimora X
Adobe After Effects 2022
Adobe Photoshop 2022

NOT : adobe setine sahibim o konuda kişi rahat olabilir

editin kalitesi kişiye bağlı kişinin isteyine göre yapiyorum kişi ne performans isterse o performans bana deseki videoyu 1920 güncelle bunun bozulmalara neden olcanı söyler gene 1920 güncellerim

aynı zamanda 5 farklı progam kulllanıyorum

Adobe Premiere Pro 2021 - 2022
ShotCut
Camtasia
Filimora X
Adobe After Effects 2022
Adobe Photoshop 2022

NOT : adobe setine sahibim o konuda kişi rahat olabilir
Adobe yi bildiğini söylesen yeterdi kalitesi belli olur ztn

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt