themida bypass hk

rimeyakar

Banned
İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
themida kullanan bir hilede patch yapmayı deniyorum fakat bu hatayı alıyorum nasıl fixlerim
8sb38v9.png

kanka unpacker i kullanıyosan çoğu kişi aynı hatayı alıyor ve hotfix daha atılmadı diye biliyorum githubdan bakabilirsin belki vardır bi çözümü ama sanmammm
aynı zamanda unlicense de aynı sorunu veriyor

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Anlık olarak pub bir çözümü yok mlsf

1. GetModuleFileName
  2. CreateFileW
  3. GetFileSize
  4. CreateFileMappingW
  5. MapViewOfFile
  6. UnmapViewOfFile bunları kontrol ediyor değil mi

eğer kendin reverselemeye çalışıcaksan evet attıgın callerla birşeyler deneyebilirsin, themida patchlediğin dosyayı öncekiyle karşılaştırıyor (galiba yeni sürümünde) ve yanlışlık varsa bu hatayı veriyor.

winhook ile programı hooklatmayı dene sonrasında bir debugger ile aç, gördüğün bütün karşılaştırmaları cmp'le ve okey olması lazım bir çok kişi böyle yapmış github solutionlardan baktım birazda kodları incelersen dediklerim kafana oturur

Öncelikle debuggerimize atıyoruz ve patchleyeceğimiz yeri buluyoruz biliyorsunuzki vmprotect ve themida gibi korumalarda programın hash'ı değişince hata veriyor bu program virüs yada kırıldı falan diye bizim yapacağımız olay runtimede patchlicek
wlm4vy7.png

sonrasında bytesini alıyoruz ve patchledikten sonra önümüze gelen byteyi alıyoruz
BFPmm6S.png

advanced loader generator yazılımı ile runtimede byte patch yapmaya hazırız şimdi patchleyeceğimiz adresi kopyalıyoruz debuggerden
xcpoSv7.png

bu şekilde ekledikten sonra ok basıp generate basıyoruz
2CHCCit.png

exwgkyM.png

ve geldi şimdi bunu calıstırdığımızda doğru mesajı verecek

M2tf0bt.png

Öncelikle debuggerimize atıyoruz ve patchleyeceğimiz yeri buluyoruz biliyorsunuzki vmprotect ve themida gibi korumalarda programın hash'ı değişince hata veriyor bu program virüs yada kırıldı falan diye bizim yapacağımız olay runtimede patchlicek
wlm4vy7.png

sonrasında bytesini alıyoruz ve patchledikten sonra önümüze gelen byteyi alıyoruz
BFPmm6S.png

advanced loader generator yazılımı ile runtimede byte patch yapmaya hazırız şimdi patchleyeceğimiz adresi kopyalıyoruz debuggerden
xcpoSv7.png

2CHCCit.png

exwgkyM.png

M2tf0bt.png
discord üzerinden ulaşırmısın birşey sormak istiyorum : reis60

wlm4vy7.png

BFPmm6S.png

xcpoSv7.png

2CHCCit.png

exwgkyM.png

M2tf0bt.png
loader gen linkini atar mısın

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt