Thekru Rezi̇lli̇ği̇

AlbaMerlin

Namı Değer Türk Foden
Diamond Üye
MERHABALAR ÖNCELİKLE İYİ AKŞAMLAR SİZLERE BAZI SAYGISIZ HERİFLERİN (ALLAH,ATATÜRKE) .VS SÖVEN ARKADAŞDAN BANA DA AİLEME DE KÜFÜR EDİPTE SES GİRDİĞİMDE SESİNİN OKADAR İNCE OLDUĞUNU DA DUYUNCA GÜLÜNÜCEK HALE GELDİ YAYDIĞIM LOADER SONRASI ÇOK KÜFÜR YEDİM ÖNCELİKLE FOTOĞRAFLARI BIRAKIYORUM VE @Genisys TARAFINDAN 2. CEZALANDIRMA ÜZERİNDEN SINIRSIZ BAN YEMESİNİ TALEP EDİYORUM İYİ GÜNLER. YÜKSEK İHTİMALLE ÜZERİME SUÇ ATCAK OZAMAN ATICAĞI ZAMAN ÇOK SAĞLAM BİR DELİL İSTİYORUM VE KENDİ DM KUTUMUDA ATICAM MERAK ETMESİN.

Son düzenleme:
discorddaki olayı gelip burda kudurmuş jara obf mi basılır evet halada arkasındayım jara obf basılmaz ingilizce meseleside 3 asır önce konuştuğum adamdan az öncenin ss ini almak gibi güzel bir edit yapmissiniz elinize saglik :claps:

bide sanki sadece ben sövdüm şuandada sesteyiz az önce shivars abinin evine 3 porsiyon pide söyledik afiyet olsun çok güzel geçiriyoruz sanada flashyere falan sor bilirler gfdsgasgsa

discorddaki olayı gelip burda kudurmuş jara obf mi basılır evet halada arkasındayım jara obf basılmaz ingilizce meseleside 3 asır önce konuştuğum adamdan az öncenin ss ini almak gibi güzel bir edit yapmissiniz elinize saglik :claps:

bide sanki sadece ben sövdüm şuandada sesteyiz az önce shivars abinin evine 3 porsiyon pide söyledik afiyet olsun çok güzel geçiriyoruz sanada flashyere falan sor bilirler gfdsgasgsa
Shivars Can Dostumdur Ama Seni Ensenden Tutup Yiyince Ne Yapacaksın

Kodlar İngilizce :d

Shivars Can Dostumdur Ama Seni Ensenden Tutup Yiyince Ne Yapacaksın
Önce 14 lük ensemden tutsun napıcağıma sonra bakarız
-TheKru

önce evine gelen yemekleri hallette (eski ev) sonra tutsun enseden
-habibcan

softieblinkieenin selami var
-NiggaMolester1776

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
forum dışı faaliyetler cheatglobal.com adresini ilgilendirmez kişisel sorunlarınızı lütfen foruma yansıtmayın

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt