yagizyildrm
Gold Üye
Merhabalar . The Outlast Trials için canavarları görmeye yarayan esp vb. hile varmıdır bedava ?
sadece bilgililer yazarsa sevinirim
Konuyla alakalı youtube'da oldukça fazla video var ancak güvenilir mi bilmiyorum.Baktın forumda bu konuyla alakalı bir paylaşım gelmedi son çare olarak YouTube'a bakmayı düşünebilirsin.Merhabalar . The Outlast Trials için canavarları görmeye yarayan esp vb. hile varmıdır bedava ?
Çok fazla kez baktım hiç biri güvenilir değil . yinede teşekkürlerKonuyla alakalı youtube'da oldukça fazla video var ancak güvenilir mi bilmiyorum.Baktın forumda bu konuyla alakalı bir paylaşım gelmedi son çare olarak YouTube'a bakmayı düşünebilirsin.
Neden Acaba ?Olum eğlenmeyi unutmuşsunuz siz
Korku oyununda hile yapmak istiyorsunuz, ne anladık bu iştenNeden Acaba ?
Oyundan Korkmuyorum . Hatta Outlastın normaline ve whistlebloverede speedrun yapıyorumKorku oyununda hile yapmak istiyorsunuz, ne anladık bu işten
Hileyi ne için kullanacaksınOyundan Korkmuyorum . Hatta Outlastın normaline ve whistlebloverede speedrun yapıyorum
Harbi medusa'a normalde hak vermemde adam haklı kanka korku oyunu için niye hile? speedrun'da zaten dosyaları falan attırman gerekiyor yani ne için arıyorsun zevkiniz kaçmış o kadarda değil.Hileyi ne için kullanacaksın