Territorial.io Cheat Engine ile Hile Yapımı

dleted

Gold Üye
Bu forumda hiç görmesem bile Territorial.io oyununda Osmanlı İmparatorluğu kurup oyunu kazanmak isteyen çok kardeşimiz var. Bende sizler için Territorial.io oyununda cheat engine kullanarak osmanlı imparatorluğunu nası kurabileceğinizi anlatıcam.

:indir:

Cheat Engine:

Vt:

:video:

Not: Bu benim ilk konu anlatımım olduğu için biraz boktan olabilir kusura bakmayın. Kendimi geliştirmem için tavsiye ve eleştirileriniz varsa eleştirilere açığım. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Son düzenleme:
Bu forumda hiç görmesem bile Territorial.io oyununda Osmanlı İmparatorluğu kurup oyunu kazanmak isteyen çok kardeşimiz var. Bende sizler için Territorial.io oyununda cheat engine kullanarak osmanlı imparatorluğunu nası kurabileceğinizi anlatıcam.

:indir:

Cheat Engine:

Vt:

:video:

Not: Bu benim ilk konu anlatımım olduğu için biraz boktan olabilir kusura bakmayın. Kendimi geliştirmem için tavsiye ve eleştirileriniz varsa eleştirilere açığım. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim :)

bu yöntem fix yememişmiydi

aga be şuna da bi el atıverin betik metik yok mu yaa?

Arkadaşlar hile client içindir singleplayer girip eğlenebilirsiniz ve ya onlineda da win alabilirsiniz ama bu sayılar sadece sizde gözükür yani Server'e etki etmez, diğer insanlar sizin onları öldürdüğünüzü falan görmez. Yani bunu bilerek kullanın sonra hayal kırıklığı yaşamayın :D
bu yöntem fix yememişmiydi
yukarıda yazdım

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
teşekkürler paylaşım için

Video gizliye alınmış hala çalışıyor mu acaba

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt