- İletişim
1. botda Amaç, term yiyen sunucular her müşteriden teker teker dekont alıp uzun süre uğraşmasın. direkt log kanalına gelen key doğruysa customer rolü vermesi içindir.
Geliştirilebilir basit bir bot belki işine yarayan olur diye paylaşıyorum.
2. botta /rolver customer,streamer. hem ilk botla uyumlu calısır hemde mesela siz kurucusunuz aktif değilsiniz biri alışveriş yaptı, veya biri yayıncı başvurusu attı. yetkiliniz /rolver ile rol verir. bu verdiği rolde log olarak belirlediğiniz kanala düşer.
ayrıca botta /dm özelliği ile key gönderimi yapılabilir. logu log.txtye kaydolur bir sorunda logdan bakabilirsiniz.
2 botda geliştirilebilir işinize yarar diye paylaşıyorum.
2 botda aşşağıdaki videoda gösterilmiştir.
/rolverden sonra 2 mesaj gelmesinin sebebi 1.si kanala giden bilgi 2. si log kanalına giden bilgi ben 2 sini aynı kanalda yaptım diye 2 adet mesaj geliyor.
Geliştirilebilir basit bir bot belki işine yarayan olur diye paylaşıyorum.
2. botta /rolver customer,streamer. hem ilk botla uyumlu calısır hemde mesela siz kurucusunuz aktif değilsiniz biri alışveriş yaptı, veya biri yayıncı başvurusu attı. yetkiliniz /rolver ile rol verir. bu verdiği rolde log olarak belirlediğiniz kanala düşer.
ayrıca botta /dm özelliği ile key gönderimi yapılabilir. logu log.txtye kaydolur bir sorunda logdan bakabilirsiniz.
2 botda geliştirilebilir işinize yarar diye paylaşıyorum.
2 botda aşşağıdaki videoda gösterilmiştir.
/rolverden sonra 2 mesaj gelmesinin sebebi 1.si kanala giden bilgi 2. si log kanalına giden bilgi ben 2 sini aynı kanalda yaptım diye 2 adet mesaj geliyor.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir