Open Source TERM YİYENLER İÇİN | CUSTOMER ROLE BOT + ROL VER BOT + DM BOT

DivineSoftware

divinesoftware.store
Efsane Üye
İletişim
1. botda Amaç, term yiyen sunucular her müşteriden teker teker dekont alıp uzun süre uğraşmasın. direkt log kanalına gelen key doğruysa customer rolü vermesi içindir.
Geliştirilebilir basit bir bot belki işine yarayan olur diye paylaşıyorum.
2. botta /rolver customer,streamer. hem ilk botla uyumlu calısır hemde mesela siz kurucusunuz aktif değilsiniz biri alışveriş yaptı, veya biri yayıncı başvurusu attı. yetkiliniz /rolver ile rol verir. bu verdiği rolde log olarak belirlediğiniz kanala düşer.
ayrıca botta /dm özelliği ile key gönderimi yapılabilir. logu log.txtye kaydolur bir sorunda logdan bakabilirsiniz.
2 botda geliştirilebilir işinize yarar diye paylaşıyorum.

2 botda aşşağıdaki videoda gösterilmiştir.
/rolverden sonra 2 mesaj gelmesinin sebebi 1.si kanala giden bilgi 2. si log kanalına giden bilgi ben 2 sini aynı kanalda yaptım diye 2 adet mesaj geliyor.

Daha basit olarak bir fikir vereyim ben yapıcaktım ama zaman yok belki biri yapıp paylaşır işinize yarar.
Discord kullanıcı ID'sinden customer rolü verilsin ve o veritabanında saklansın botun olduğu her sunucuda joinlenen kişiler'in ID'si veritabanındaki ID'lerden biriyle eşleşirse customer oto verilsin.

Daha basit olarak bir fikir vereyim ben yapıcaktım ama zaman yok belki biri yapıp paylaşır işinize yarar.
Discord kullanıcı ID'sinden customer rolü verilsin ve o veritabanında saklansın botun olduğu her sunucuda joinlenen kişiler'in ID'si veritabanındaki ID'lerden biriyle eşleşirse customer oto verilsin.
mongo db ye bağlanıp güzel birşey yapılabilir. fikir güzel

basit bir sistem ama eline sağlık kankam bunları az bilgisi olan kişiler woocommerce Digital License plugini ile birleştirip otomasyona dökebilir.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt