selamlar; beyler öncelikle bloksmc adlı server de hile açmak istiyorum ama direkt ban yiyorum ve minecraft hakkında pek bilgim yok hile açmadığım için bana yardımcı olcak varmı?
Öncelikle iyi akşamlar blocksmc bildiğim kadarıyla çöp bir acye sahip, clientle bir alakası yok sadece güzel bir confige sahip olman yeterli youtubeye blocksmc tenacity config, blocksmc ..... hacked client config gibi şeyler yazarak ulaşabilirsin, ama ulaşırken rat yememeye dikkat etmelisin.selamlar; beyler öncelikle bloksmc adlı server de hile açmak istiyorum ama direkt ban yiyorum ve minecraft hakkında pek bilgim yok hile açmadığım için bana yardımcı olcak varmı?
Eskisi gibi değil 2 yıl önceydi oÖncelikle iyi akşamlar blocksmc bildiğim kadarıyla çöp bir acye sahip, clientle bir alakası yok sadece güzel bir confige sahip olman yeterli youtubeye blocksmc tenacity config, blocksmc ..... hacked client config gibi şeyler yazarak ulaşabilirsin, ama ulaşırken rat yememeye dikkat etmelisin.
Dc ver yarın config ve scriptleri atarimselamlar; beyler öncelikle bloksmc adlı server de hile açmak istiyorum ama direkt ban yiyorum ve minecraft hakkında pek bilgim yok hile açmadığım için bana yardımcı olcak varmı?
3.25 blok reach üstü 2 saatden fazla götüren client bulursdan yazÖncelikle iyi akşamlar blocksmc bildiğim kadarıyla çöp bir acye sahip, clientle bir alakası yok sadece güzel bir confige sahip olman yeterli youtubeye blocksmc tenacity config, blocksmc ..... hacked client config gibi şeyler yazarak ulaşabilirsin, ama ulaşırken rat yememeye dikkat etmelisin.
lesunoyedek1 istek atarmısın?Dc ver yarın config ve scriptleri atarim
Yarın atarım iyi forumlarlesunoyedek1 istek atarmısın?
Eskiden çok oynardım blocksmc hileyle bayada götürürdü şimdi değişmiş sanırım salalı oldu baya, bildiğim kadarıyla ifadesini kullanmıştım zaten kusura bakmayın.3.25 blok reach üstü 2 saatden fazla götüren client bulursdan yaz
Baya baya değişti sadece 3.25 block reach ve auto clicker bile ban atiorEskiden çok oynardım blocksmc hileyle bayada götürürdü şimdi değişmiş sanırım salalı oldu baya, bildiğim kadarıyla ifadesini kullanmıştım zaten kusura bakmayın.
merlincontactDc ver yarın config ve scriptleri atarim