Tenacity For Craftrise | Bedava!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Negyxd

Gold Üye
Öncelikle selamlar Ben Negy,Bu konuya açmamın sebebi benim için söylediğiniz Hile Çalıntı Bu Hile Sana Ait değil gibi şeyler yüzünden bu Post"u açmaya karar verdim.Sizlere Hilenin Bana Ait Olduğunu Ve Hiçbiryerden Skidlemediğimi Söylememe Rağmen Bana İnanmadınız. Bu Yüzden Sİze Kanıt Olarak Video Paylaşıyorum. Umarım Bu Kanıtlamaya Yeter. Unutmadan Ben Kimsenin Adamı Değilim. Tek Çalışırım. Son Olarak .gg/rakunrise'ta Hile Paylaşılacaktır. Şimdiden Konuyu Okuyan Herkeze Teşekkür Ederim.

Not: Hile Uzun Bir Süre Fix Yemeyecek.

resim.png
resim.png

Öncelikle selamlar Ben Negy,Bu konuya açmamın sebebi benim için söylediğiniz Hile Çalıntı Bu Hile Sana Ait değil gibi şeyler yüzünden bu Post"u açmaya karar verdim.Sizlere Hilenin Bana Ait Olduğunu Ve Hiçbiryerden Skidlemediğimi Söylememe Rağmen Bana İnanmadınız. Bu Yüzden Sİze Kanıt Olarak Video Paylaşıyorum. Umarım Bu Kanıtlamaya Yeter. Unutmadan Ben Kimsenin Adamı Değilim. Tek Çalışırım. Son Olarak .gg/rakunrise'ta Hile Paylaşılacaktır. Şimdiden Konuyu Okuyan Herkeze Teşekkür Ederim.

Not: Hile Uzun Bir Süre Fix Yemeyecek.

resim.png
resim.png

reis discord falan varmı

paylaşılmıyormuş boşuna gitmeyin :D

hile paylaşmak istiyorsanız discorda çağırmak yerine burada paylaşabilirsiniz veya satış yapmak istiyorsanız discorda çağırmak yerine burada satış konusu açabilirsiniz konunuz kitliyorum kurallara uygun şekilde tekrar konu açabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: urs
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt