Çözüldü telegram üye çekme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

samet23

Bronz Üye
telegram üye çekme hakkında bilgisi olan varmı free şekilde başka kanallardan kanala aktarma ugrastırmayan istiyorum diğer methodlar yoruyor

telegram üye çekme hakkında bilgisi olan varmı free şekilde başka kanallardan kanala aktarma ugrastırmayan istiyorum diğer methodlar yoruyor
Reis bizzat bu tuzağa düştüm kıymanın yeni bölümleri çıkacağı zaman tgde grup ac gruptan gruba cek öyle öyle iste ben 2 saat reklam izledim oeları cinsel icerikli kanal attılar

knk ancak milleti dolandırarak yaparsın oda şöyle olur mesela herkesin yaptığı gibi yalan ile mesela (karısının kendisini aldattığından şüphelendi kamera ile odayı bastı ve ikisinide öldürdü topluluk kuralları nedeni ile burda paylaşamıyoruz telegram kanalımıza gelerek izleyebilirsiniz) gibi yalan haberler ile çok kolay çekebilirsin

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
telegram üye alabilirsiniz.
clinvip.com.tr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt