dontasktoask
Uzman Üye
- İletişim
arkadaşlar fake telegram numara alabielceğim bir site önerirmisiniz
pahali geldi biraz sanki onaylasms diye bi site vardi orada daha ucuz 10 tl filan fakat servis bulunamadı bilen diyor yoğunluk var diyor ilgi alaka sifironaytr öneririm kesinlikle
kanka sözümü dinle onaytr den al yıllardır oradan alıyorum diğer sitelere göre pahalı gözükebilir ama en azından numara veriyor diğer siteler numara vermiyor veya sms gelmiyo bu sitede en son hangi ülkeler alınmış görüp anında onay yaparsınpahali geldi biraz sanki onaylasms diye bi site vardi orada daha ucuz 10 tl filan fakat servis bulunamadı bilen diyor yoğunluk var diyor ilgi alaka sifir
deli gibi gidip 50tl yatirdim bi tane siteye ve ne no veriyor ne sms veriyorkanka sözümü dinle onaytr den al yıllardır oradan alıyorum diğer sitelere göre pahalı gözükebilir ama en azından numara veriyor diğer siteler numara vermiyor veya sms gelmiyo bu sitede en son hangi ülkeler alınmış görüp anında onay yaparsın
sağol arkadaşın önerdiği siteden brrazdan alacam genede eyvonaytr den alabilirsin
free veriyolar kanka?arkadaşlar fake telegram numara alabielceğim bir site önerirmisiniz
ben de smsgett diye bi siteye 50 yatırdım aynı şekil alamadım ve adamlar ticket bakmıyolar battılar herhalde aw xddeli gibi gidip 50tl yatirdim bi tane siteye ve ne no veriyor ne sms veriyor
ve bu arada telegram numarasını alırken aldığın numarada 2 faktör varsa ss al o zaman iade sağlıyolarsağol arkadaşın önerdiği siteden brrazdan alacam genede eyv
sms onay falan vararkadaşlar fake telegram numara alabielceğim bir site önerirmisiniz