Fridibuck

Mustafa Kemal Atatürk.
Diamond Üye
İletişim
Merhaba arkadaşlar daha önce blum için forumda bir farm botu paylaşmıştım (konu linki)
şimdide karşınıza daha kapsamlı 9 farm botunu tek bir gui'de kullanabileceğiniz açık kaynak kodlu bir şekilde hepinize hediye ediyorum SATILMASI KESİNLİKLE YASAKTIR TİCARETE UYGUN DEĞİLDİR sadece siz değerli forum arkadaşlarımın yararlanması için tarafımda oluşturulmuştur.
====================================================================================

Tanıtım görselleri

====================================================================================

Bot Özellikleri

9 Farklı oyunu aynı anda çalıştırma,
istediğin kadar hesap ekleme
oyunlarda en yüksek puanları alır,
insancıl davranışlar sergiler,
ban riski yoktur (2 hafta test edildi)

imgui kullanmak için c++ masaüstü derleme indirmeniz gerekiyor

yapamayan arkadaşlar olursa seve seve destek olurum proje açık kaynaklıdır istediğiniz gibi kullabilir fakat ticaretini yapamazsınız herhangi bir forumda görürsem haklarımı kullanırım.
iyi kullanımlar iyi kazançlar herkese.

Made with by @forNINE

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
güzel konu sağol

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
güzel konu ama bu coinlerin hiç birinden hiç kimse para kazanamayacak, notcoinde şansa bala kazandılar bitti gitti

70 dolara satıyorum ben bunu sorun olurmu kralya

Copy Paste yapma sanatı uyguluycam sorun olmaz demi

70 dolara satıyorum ben bunu sorun olurmu kralya
satış yasak
Copy Paste yapma sanatı uyguluycam sorun olmaz demi
sadece free kullanıma uygundur. satmak yasaktır.

discord üzerinden eklerseniz yardımcı olabilirim kullanıcı adım ile aynı.

güzel konu ama bu coinlerin hiç birinden hiç kimse para kazanamayacak, notcoinde şansa bala kazandılar bitti gitti
illaki aralarından sc4m çıkacaktır ama ne kaybederiz ki diyerek oynuyoruz işte

Kendisi projeyi kurmak için yardımcı oldu sağolsun ve sorunsuzca çalışıyor kesinlikle tavsiye ederim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt