androiide çalışırmınodejs ile yapabilirsin python ile yapabilirsin.
ben telegram botları için şu paketi kullanıyorum
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
VDS tutup onun node js ile bot yapabilirsin. Ama hostlayacağın bir yer olmadan bot yapabileceğini sanmıyorum.telegram grubunda mesela kural yazacak biri kurallar otomatik bot atacak yada başka kelime yazacak benım ıstedıgım mesajı atacak nasıl yapabılırım
hazır bot yokmu ben kendım bot yapmak ıstemıyorumVDS tutup onun node js ile bot yapabilirsin. Ama hostlayacağın bir yer olmadan bot yapabileceğini sanmıyorum.
Ketçap mayonez de ister misin üstünehazır bot yokmu ben kendım bot yapmak ıstemıyorum
missrose bot mevcut youtubeden videolarına bakabilirsin telegram üzerinden yapıyorsun herşeyi birşeye gerek kalmıyortelegram grubunda mesela kural yazacak biri kurallar otomatik bot atacak yada başka kelime yazacak benım ıstedıgım mesajı atacak nasıl yapabılırım
Grouphelpbot ve missrose_bot var onlarla yapabilirsinhazır bot yokmu ben kendım bot yapmak ıstemıyorum
kanka botun response vereceği bir backende ihtiyacın var ancak bu şekilde bot yaparsın. daha sonra ister mobilden gir ister webten gir. ancak backendin sürekli çalışacağı bir sunucuya ihtiyacın olacak. onun dışında hazır botlara bakabilirsin eminim ihtiyacını karşılayacak bir bot vardır.androiide çalışırmı
3 ekmekli 1bucuk kişilik bol salatalı döner yanında 1 ayran da güzel olurKetçap mayonez de ister misin üstüne