telefonda sınırsız internet yapma

qwertyX3007

Uzman Üye
İletişim
not: faturalı hat ise yapmayın sonra neden 1000tl fatura geldi demeyin
not 2: vodafone kulanıyosanız sınırsız whatsapp ınızın olması gerekiyor türkcell ve türktelekom için sınırsız youtube lazım
ios cihazlara NapsternetV programını indiriyoruz ardından aşağıda verdiğim dosyayı indiriyoruz uygulamayı açıp configs kısmına gelip sağ üsteki + sembolune tıklıyoruz 5 tane seçenek çıkcak ımport inpv config file yazana tıklıyoruz config kısmına bir dosya eklendiğini görceksiniz 1 kere tıklayın home kısmına gelin ve başlatın bu kadardı iyi kulanımlar

vodafone için :
türkcell ve türktelekom için :

r
not 2: vodafone kulanıyosanız sınırsız whatsapp ınızın olması gerekiyor türkcell ve türktelekom için sınırsız youtube lazım
ios cihazlara NapsternetV programını indiriyoruz ardından aşağıda verdiğim dosyayı indiriyoruz uygulamayı açıp configs kısmına gelip sağ üsteki + sembolune tıklıyoruz 5 tane seçenek çıkcak ımport inpv config file yazana tıklıyoruz config kısmına bir dosya eklendiğini görceksiniz 1 kere tıklayın home kısmına gelin ve başlatın bu kadardı iyi kulanımlar

vodafone için :
reis bendede sınırsız internet var ama hotspot diye birşey var onu bitirdim o yüzden paylaşamıyorum bildiğin bi method varsa yardımcı olurmusun?

vodafone için :
Ben geçen sene bilmediğimden yaptım 500 tl fatura geldi az dayak yemedim şuan faturasız kullanıyorum eminmisin ceza fln gelirmi(Android cihazlardada oluyor başka uygulama ile yapabiliyorsunuz)

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt