Çözüldü Telefona Root Attırmak Mantıklımı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jexam

Silver Üye
Arkadaşlar Telefona Root Atmayı Düşünüyorum Artıları(+) Ve Eksileri(-) Nelerdir
(Ben Oyunlarda Virtualle Uğraşmak Yerine Root Attırmak Daha Mantıklı Geldi Sizin Fikrinizi Almak İstedim)

Arkadaşlar Telefona Root Atmayı Düşünüyorum Artıları(+) Ve Eksileri(-) Nelerdir
(Ben Oyunlarda Virtualle Uğraşmak Yerine Root Attırmak Daha Mantıklı Geldi Sizin Fikrinizi Almak İstedim)
atmanı tavsiye bi yandan ederim, bir yandan etmem ;
seneler önce android 7 cihazıma root attıracaktım, o dönemler pc yoktu tabi bende telefoncuya gittim telefonu verdim. 2 gün sonra telefonu hurda olarak geri aldım, yani ben yapabilirim diyorsan eğer, kendi bilgisayarında deneyebilirsin. Fakat youtubeye kendi cihazının markasını, modelini yazıp sonuna root yaz eğer birden çok kişi rootlayabildiyse, sende deneyebilirsin artıları örnek veriyorum virtualxposed veya herhangibir virtual uygulaması kullanmak yerine direk kendi cihazında hile vs açabilirsin. Onun dışında wifi pass kırmak için bir uygulama vardı root gerektiriyordu onu kullanabilirsin yani daha sayamayacağım özellik var dediğim gibi riskli bir iş ama risk almadan kazanamazsın :iliked:

İyi forumlar.

atmanı tavsiye bi yandan ederim, bir yandan etmem ;
seneler önce android 7 cihazıma root attıracaktım, o dönemler pc yoktu tabi bende telefoncuya gittim telefonu verdim. 2 gün sonra telefonu hurda olarak geri aldım, yani ben yapabilirim diyorsan eğer, kendi bilgisayarında deneyebilirsin. Fakat youtubeye kendi cihazının markasını, modelini yazıp sonuna root yaz eğer birden çok kişi rootlayabildiyse, sende deneyebilirsin artıları örnek veriyorum virtualxposed veya herhangibir virtual uygulaması kullanmak yerine direk kendi cihazında hile vs açabilirsin. Onun dışında wifi pass kırmak için bir uygulama vardı root gerektiriyordu onu kullanabilirsin yani daha sayamayacağım özellik var dediğim gibi riskli bir iş ama risk almadan kazanamazsın :iliked:

İyi forumlar.
Şuan Atmayı Düşünmüyorum Sadece Fikrinizi Almak İstedim Zaten Telefonun Garantisi Devam Ettiği İçin Atmak Pek Mantıklı Değil Rootsuz Bir Şekilde Önerebileceğiniz Bi Virtual Varmı ?

Şuan Atmayı Düşünmüyorum Sadece Fikrinizi Almak İstedim Zaten Telefonun Garantisi Devam Ettiği İçin Atmak Pek Mantıklı Değil Rootsuz Bir Şekilde Önerebileceğiniz Bi Virtual Varmı ?
Hocam yorumdada yazdığım gibi, virtualxposed kullanabilirsiniz. Ama önermem performans alamazsınız. Garantisi varsa root attırmanızı önermem root attırırsanız eğer garantiniz direk iptal oluyor, aynı şey iphone cihazlardada geçerli eğer jailbreak atıp cydia yüklerseniz telefon aynı şekil garanti dışı kalıyor. İyi forumlar
Bu arada virtualxposed bildiğiniz gibi virtuallerden değil. Farkı başka bir telefon kullanıyormuşsunuz gibi olması birde ayarlardan root seçeneğini aktif edebiliyor olmanız. Root seçeneğini aktif ettiğiniz zaman gameguardian gibi uygulamaları SADECE Virtualxposedde kullanabilirsiniz kendi telefonunuzun garantisine hiçbirşey olmaz çünkü virtualxposedde açıyorsunuz root seçeneğini bilmem açıklayabildimmi iyi forumlar tekrardan.

Ne tür bir root atmayı düşünüyorsunuz? 2 türlü root var; 1- Magisk Root 2- Direkt Root benim önerdiğim şekli magisk root. Çünkü her 2 türlüde cihazınızın garantisini yok ediyorsunuz. Ancak magisk root'u formatlayınca gittiği için cihazınızın garantisini tekrar elde edebiliyorsunuz. Direkt root'ta böyle bir şey var mı bilmiyorum. +Olarak modüllerde kurabiliyorsunuz magisk root'ta. Dediğim gibi önerim magisk root'tur.

Ne tür bir root atmayı düşünüyorsunuz? 2 türlü root var; 1- Magisk Root 2- Direkt Root benim önerdiğim şekli magisk root. Çünkü her 2 türlüde cihazınızın garantisini yok ediyorsunuz. Ancak magisk root'u formatlayınca gittiği için cihazınızın garantisini tekrar elde edebiliyorsunuz. Direkt root'ta böyle bir şey var mı bilmiyorum. +Olarak modüllerde kurabiliyorsunuz magisk root'ta. Dediğim gibi önerim magisk root'tur.
magiski kaldırınca da gidiyor root öyle değil mi

rootu oyun hilesi içinmi atcaksın? ben zamanında atmıştım eski telefonuma bi oyunda gg kullanmak için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt