Çözüldü telefon rootlama nasıl yapılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haktan96

Silver Üye
selam bilgisizliğimi mazur görün :D normalde telefondan oyun oynamıyorum ama site içinde çok güzel banlatmayan pubg mobile hileleri paylaşılmış bir deneyeyim diyorum. yıllar yıllar önce araştırmıştım root atmayı ancak her kafadan farklı ses çıkıyordu size danışayım dedim root güvenilir bir şekilde nasıl atılır?

selam bilgisizliğimi mazur görün :D normalde telefondan oyun oynamıyorum ama site içinde çok güzel banlatmayan pubg mobile hileleri paylaşılmış bir deneyeyim diyorum. yıllar yıllar önce araştırmıştım root atmayı ancak her kafadan farklı ses çıkıyordu size danışayım dedim root güvenilir bir şekilde nasıl atılır?
Telefonunun marka ve modelini söylersen yardımcı olurum

Google Aratma : Telefon Markanız - Root Atma

İOS veya Android hangisi olduğunu sölersen yardım edilecektir

Telefonun sürümünü ne 5.0 altı ise king root uygulamasını deneyebilirsin eğer üstündeyse TWRP yöntemi ile atabilirsin ben burdan sana detaylı bir şekilde nasıl root atılır anlatamam fakat youtube ve internette araştırarak yapabilirsin.
İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt