Çözüldü Telefon hoparlörune yağ kaçtı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hwenzy1

Gold Üye
İletişim
Merhaba sabah çalışırken telefonu şarj kısmı hoparlor kısmı ve kulaklık kısmı hep karanfil yağı girmiş kabasını aldım şarj alıyor ama seste biraz sorun var ne yapabilirim acil taktik

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Merhaba sabah çalışırken telefonu şarj kısmı hoparlor kısmı ve kulaklık kısmı hep karanfil yağı girmiş kabasını aldım şarj alıyor ama seste biraz sorun var ne yapabilirim acil taktik
içini açabilyorsanız detaylı bir koru bezle alacak çekilde hafif nemli olabilir bozmayacak şekilde temizlemesini yapın hocam, kurutmak içinde kurutma makinesi kullanın daha iyi olcaktırk +

içini açabilyorsanız detaylı bir koru bezle alacak çekilde hafif nemli olabilir bozmayacak şekilde temizlemesini yapın hocam, kurutmak içinde kurutma makinesi kullanın daha iyi olcaktırk +
İçini evde açmam sağlıklı mı yoksa bi tamirciye mi götüreyim

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
çok zor bişeyse ve yapamıcaksanız tamirciye götürün isterseniz hasar var ise düzeltir en kötü.
Hasar yok ya sadece silinecek ama elektirik bandı batırmayı süşünüyorum bide kulak çöpü bandırsam yağı siler mi acaba

Forumda anlayan yokmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt