içini açabilyorsanız detaylı bir koru bezle alacak çekilde hafif nemli olabilir bozmayacak şekilde temizlemesini yapın hocam, kurutmak içinde kurutma makinesi kullanın daha iyi olcaktırk +Merhaba sabah çalışırken telefonu şarj kısmı hoparlor kısmı ve kulaklık kısmı hep karanfil yağı girmiş kabasını aldım şarj alıyor ama seste biraz sorun var ne yapabilirim acil taktik
İçini evde açmam sağlıklı mı yoksa bi tamirciye mi götüreyimiçini açabilyorsanız detaylı bir koru bezle alacak çekilde hafif nemli olabilir bozmayacak şekilde temizlemesini yapın hocam, kurutmak içinde kurutma makinesi kullanın daha iyi olcaktırk +
çok zor bişeyse ve yapamıcaksanız tamirciye götürün isterseniz hasar var ise düzeltir en kötü.İçini evde açmam sağlıklı mı yoksa bi tamirciye mi götüreyim
Hasar yok ya sadece silinecek ama elektirik bandı batırmayı süşünüyorum bide kulak çöpü bandırsam yağı siler mi acabaçok zor bişeyse ve yapamıcaksanız tamirciye götürün isterseniz hasar var ise düzeltir en kötü.
Forumda anlayan yokmuMerhaba sabah çalışırken telefonu şarj kısmı hoparlor kısmı ve kulaklık kısmı hep karanfil yağı girmiş kabasını aldım şarj alıyor ama seste biraz sorun var ne yapabilirim acil taktik