telefon fastboot yazisinda kaldi

kaykun31

Silver Üye
telefon 1080x1080 kare oldu ve dokunmatiği çalışmadı sonra kapatıp açmaya başladı kendini virüs bulaştı büyük ihtimal bilmiyorum ama wipe data yaptık menuden fastboot yazıyo bekliyo napıcaz yarıdm

Ses kısma ve güç tuşuna basılı tut. virüs falan girmemiş.

abe ekran sadece çeyreği gözüküyo kapanıyo menuye gittik zaten fabrika ayarlarına gitmeyi beklyoz galiba,

yardım edin lütfen napcam 10 dk fln oldu
Telefon modelini internetten aratarak gerekli rom dosyalarını elde et sonrasında, telefona tekrar flashla kendine gelir telefon. Soft brick olmuş.

Telefon modelini internetten aratarak gerekli rom dosyalarını elde et sonrasında, telefona tekrar flashla kendine gelir telefon. Soft brick olmuş.
soft brick ne

sadece bootloop kalmadı abi ekran kendine gelmiyo kare bi şekilde duruyo sonra kapanıyo dokunamıyom bile ekrana

ekran ölü
yardım

Son düzenleme:
soft brick ne

sadece bootloop kalmadı abi ekran kendine gelmiyo kare bi şekilde duruyo sonra kapanıyo dokunamıyom bile ekrana

ekran ölü
yardım
Senin Durum Şundan Galiba Kanka

Bu Videoyu İzle Çözümü Bulursun asdlşaskdşlaskdlşasdlaksd

Senin Durum Şundan Galiba Kanka

Bu Videoyu İzle Çözümü Bulursun asdlşaskdşlaskdlşasdlaksd

yeniden başlatıyorum bişey olmuyor aynı durum hep çözünürlük 1080x 1080 kalmış belli oluyer ve bi anda aç kapa yapıyo sonra menuye atıyo gene

yeniden başlatıyorum bişey olmuyor aynı durum hep çözünürlük 1080x 1080 kalmış belli oluyer ve bi anda aç kapa yapıyo sonra menuye atıyo gene
Ne İndirdin Kanka Sen Telefona Allah Allah Bralw Stars Apkmı İndirdin Bunun Gibi?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt