Team Fortress 2 Vip Hile | CheatGlobal Üyelerine Ücretsiz.✅

25-08-2021
Hata alanlar için 4. Sayfadaki verdiğim linkteki Dosyayı indirip
Deneyebilirler.

NOT: RİSK SİZE AİTTİR.

231.png

İsteyen arkadaşlar vardı , keyifli vakit geçirmeleri için paylaşayım dedim.
Hile kullanımında yapamayan kalmasın diye videolu anlatımda yaptım.
İyi eğlenceler.

Durum: Undetected 27.04.2021

(Yinede ana hesaplarınızda kullanmanızı tavsiye etmem)

Hile menü tuşu: INSERT

Not: Arkadaşlar İnjektörlerin doğası gereği hemen hepsini antivirüsler zararlı içerik olarak algılar, ben yine de virustotal sonuçlarını ekliyorum , kendim kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim.
Kullanıp kullanmamak size kalmış.

Videolu Anlatım:

Son düzenleme:
İstek konusu falan açınca bende kendin yazdın falan sandım direk ctrl + c ctrl+ v yapmışsın hocam

1- Ben kendim yazdım diye birşey söylemedim
2- Öyle kolay bulabileceğin bir hile değil (bazı forumlarda para ile satanlar var) denemeye kalkarsan bir çok saçma sapan sitelere ve onlardan malware 'leri indiyorsun bilgisayarına.
3- Ctrl c + Ctrl v diyorsun , bunu yazmadan önce 2dk düşünsen piyasada çok fazla bulunmayan (zararsız olarak) bir paylaşım yapmış + bu konularda tecrübesiz arkadaşlar için video kaydı almış onu youtube 'a yüklemiş sonra foruma konu açmış, diye göreceksin ama senden çok şey bekliyorum demek ki.
4- Profiline baktığımda Forum topluluğuna yada kullanıcılarına 1 tane faydalı yararlı paylaşım yapmamışsın gelmiş bur da kopyala yapıştır yapmışsın diye ahkam kesiyorsun.
5- Önemli olan paylaşmak, sömürmek değil , forum siteleri zaten bu yüzden var , herkes senin gibi davransa aşağıya senden yardım isteyen bir insana yaptığın yorumu ekliyorum senin gibi olsa forumun hepsi vay halimize.

1. CHEAT ENGİNE UNDETECTED VARMI ?
    Anlatırımda şimdi hiç uğraşamam sen bi araştır bulursun zaten

oyunu hemen indiriyorum 1m tane eşya vardı zaten

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt