kesendarbe
Normal Üye
MERHABA ARKADAŞLAR BAYADIR HİLE ARIYORUM UZUN ZAMANDIR OYNADIGIM PVP VAR AMA HİLE LAZIM İLLAKİ SİZDEN RİCAM KONU ALTINDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ SVSİDE ÖZELLİKLE
peki ücretleri ne durumda fiyatları nedir kesin çalışlıyormu süresizmiMerhaba urielde ücretsiz ücretli hile bulamassın, onun dışında svside ise ücretli hileler mevcut
Forumda bir sürü hile var bakıp göz ayabilirsin memorybrek xbot com2 en bilindikleri daha çok bilgi için lütfen bunlara bak forumdapeki ücretleri ne durumda fiyatları nedir kesin çalışlıyormu süresizmi
baktım kralda sv side çalışan yok işte 7x oto kasılma veya metin kesme yok yanı adamlarımı sağlam yapıyor anlamadımForumda bir sürü hile var bakıp göz ayabilirsin memorybrek xbot com2 en bilindikleri daha çok bilgi için lütfen bunlara bak forumda
Arkadaşın saydığı tüm hilelerde metin botu vb mevcut ama 7x bekleme hiç bir developer svside korumasında 7x damage hilesi vb yapamaz bunun sebebi server tabanlı bir koruma olması ve bypasslanamaz olmasıbaktım kralda sv side çalışan yok işte 7x oto kasılma veya metin kesme yok yanı adamlarımı sağlam yapıyor anlamadım
İRİSPANEL NASIL OLUYO KRAL BİDE METİN BOTUN LİNKİNİ ATMA İMKANIN VARMIDIR SENDEN RİCAMArkadaş yazmış svside de zaten hiçbi 7x çalışmaz aç metin botunu kessin kendi kendine irispanelde 7x çalışır sadece