Nasıl yani konuyu biraz açarmısın rica etsem senin videonu izledim sen nasıl yapıyorsunSunucu tabanlı bi koruma olduğu için dışardan müdahale yapılmaz
Peki bunu nasıl yapabilirim sunucu server kodlarını nasıl değiştirebilirim bir uygulama falan varmıserver tabanlı bir koruma client taraflı değil atıyorum saldırı hızını normal şekilde açınca damage işliyor svside korumalı sunucu taraflı bir serverde bu saldırı hızı işlemez belirli bir limiti vardır o limit üstüne asla çıkamazsın atıyorum tp hilesi normal sw de istediğin yere ışınlanabilirsin ama svsideli bir sw de sadece belirli bir yere ışınlanırsın geri atmalar başlar movespeedede öyle kırılması imkansız değil ama imkansız gibi bir şey
lalaker1 zaten ve svside sunucuda bug yapmadıgın sürece attack speed yapamazsın belli başlı 1 kaç bug oluyor (çoğu sunucu sahibi tam olarak kurmayı bilmedigi için oluyor bu buglar normalde yok) onları ogrenirsen bir ihtmial attack speed hilesi yapabilirsin yoksa yapsan da çalışmazsvside yapımcısı kim bilen biri varmı ? lalaker1 diye hatırlıyorum