Svside+ nasıl bypass ederim

kanmana

Silver Üye
svside bypass etmenin yolunu bilen varsa söylerse sevinirim attack speed ayalıyıcam ayarlayamıyorum svside+ yüzünden yardımcı olmak isteyen varsa Ahmet#0517

Son düzenleme:
Sunucu tabanlı bi koruma olduğu için dışardan müdahale yapılmaz

server tabanlı bir koruma client taraflı değil atıyorum saldırı hızını normal şekilde açınca damage işliyor svside korumalı sunucu taraflı bir serverde bu saldırı hızı işlemez belirli bir limiti vardır o limit üstüne asla çıkamazsın atıyorum tp hilesi normal sw de istediğin yere ışınlanabilirsin ama svsideli bir sw de sadece belirli bir yere ışınlanırsın geri atmalar başlar movespeedede öyle kırılması imkansız değil ama imkansız gibi bir şey

server tabanlı bir koruma client taraflı değil atıyorum saldırı hızını normal şekilde açınca damage işliyor svside korumalı sunucu taraflı bir serverde bu saldırı hızı işlemez belirli bir limiti vardır o limit üstüne asla çıkamazsın atıyorum tp hilesi normal sw de istediğin yere ışınlanabilirsin ama svsideli bir sw de sadece belirli bir yere ışınlanırsın geri atmalar başlar movespeedede öyle kırılması imkansız değil ama imkansız gibi bir şey
Peki bunu nasıl yapabilirim sunucu server kodlarını nasıl değiştirebilirim bir uygulama falan varmı

Her serverde yapabileceğimiz birşey değil dostum o işi becermek arkadaşın dediği gibi imkansız değil ama imknasıza yakın ki zaten bunu başaran kişiler ise zaten hileyi free yapmıyorum ücretli yapıyor ve kendisi bunun üzerinden para kazanıyorlar :)

dostum koruma tarafı senin bilgisayarında değil adamların sunucusunda çalışıyor, yani her hareketin oraya iletilip kontrol edilip sana geri döndürülüyor aradaki trafiğe müdahale etmen lazım

Sunucu tabanlı bi koruma olduğu için kendi pc nden birşey yapamazsın

svside yapımcısı kim bilen biri varmı ? lalaker1 diye hatırlıyorum

svside yapımcısı kim bilen biri varmı ? lalaker1 diye hatırlıyorum
lalaker1 zaten ve svside sunucuda bug yapmadıgın sürece attack speed yapamazsın belli başlı 1 kaç bug oluyor (çoğu sunucu sahibi tam olarak kurmayı bilmedigi için oluyor bu buglar normalde yok) onları ogrenirsen bir ihtmial attack speed hilesi yapabilirsin yoksa yapsan da çalışmaz

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt