Suriyelilerin Suriye'ye dönüşünü protesto etti

sadgebyebye

Efsane Üye
Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında gülmekten ve sinirden çevirip kendime sokucam az kaldı jsadadjkasdkasddsa

Suriyelilerin Suriye'ye dönüşünü protesto etti: "Sosyal yaşantımız bozulacak!"
FS6Fd8fWIAEcvtl

kendı ıstemedıklerı halka bız bakıyoruz
ıste hayalım olan turkıye )!(

Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında gülmekten ve sinirden çevirip kendime sokucam az kaldı jsadadjkasdkasddsa

Suriyelilerin Suriye'ye dönüşünü protesto etti: "Sosyal yaşantımız bozulacak!"
FS6Fd8fWIAEcvtl
yalnız foto biraz konudan alakasız gibi cünkü yazılan yazılar kuran-ı kerim yazıları arapca konuşma ve yazma dilinde şedde gibi harf yumuşatıcı noktalamalar yok sallama bir post olmuş
yalnız foto biraz konudan alakasız gibi cünkü yazılan yazılar kuran-ı kerim yazıları arapcada konuşma ve yazma dilinde şedde gibi harf yumuşatıcı noktalamalar yok sallama bir post olmuş
yalnız foto biraz konudan alakasız gibi cünkü yazılan yazılar kuran-ı kerim yazıları arapca konuşma ve yazma dilinde şedde gibi harf yumuşatıcı noktalamalar yok sallama bir post olmuş
o noktalı harfler kuranı kerimi cocuklar daha rahat öğrenebilsin diye arapcayı basitleştirmek icin yapılmışlar normalde o harflerin üstündeki noktalar yok arapcada

o noktalı harfler kuranı kerimi cocuklar daha rahat öğrenebilsin diye arapcayı basitleştirmek icin yapılmışlar normalde o harflerin üstündeki noktalar yok arapcada
Hayır ben kendim seçip katmadım sallamadım gündemi takip ediyorum herkes bu resimi katıp paylaşmış bende o yüzden kattım
milyon takipçili sayfalar paylaştı

evet dediğin gibi arapçada çoğunlukla kullanılmayan şeyler lakin bu herzaman olan bir şey değil benim gözüme sadece ötre var gibi gözüktü arapça da kullanılmasa da suriyede kullanılıyor olabilir

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt