Çözüldü süre doldu hleci uzaklaştırıldı hatası alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Simoney

Gold Üye
hwid yedim hwid banın su tarihte kalkıcak dedi o tarihten 2 gün sonra oyuna girdim bi 20 dakika sonra hileci uzaklaştırıldı hatası alıyorum windowsu windows 10 pro kurdum 0dan formatladım yani bir kaç ay önce de hwid yemişltim gene formatlayınca düzelmişti bu sefer formatlayınca orunum çözülmüyor anakartımı bilmiyorum oyuzden bıos update yapamıyorum bilgisayarı önceden spoofladıgım için msinfo felan herşeyi denedim çalışmıyor spoofladıgım ıcın to by filled by oem diyor yardımcı olucak var mı hileci uzaklaştırıldı alıyorum şu anda bilgisayar formatlı.

spooflayıp olumsuz sonuç aldıysan süreyi tetikledin birdaha ticket atıp giremediğini söyle cevapları ne olacak acaba

spooflayıp olumsuz sonuç aldıysan süreyi tetikledin birdaha ticket atıp giremediğini söyle cevapları ne olacak acaba
spoofu ta şubatta yaptım şubatta olan banım ocakta başladı martta biticekti ya da mayısta şubatta spoofladım girdim felan oyuna çalıştı spoof ondan sonra asıl hwidim mayısta açılınca düzügnce oynuoyrdum temiz bir formatla sonra hesabda 1 ay felan sorunsuz oynadım spoof gerektirmeden o zaman da hileci uzaklaştırıldı geliyordu formatla çözüldü sonra 1 ay oynadım işte 1 ay sorna hile açtım tekrardan hwid yedim ticket açtım ne zaman açılcak diye hiwidm10 gün içerisinde açılacaktı beana vberildiği tarihte 3 ay yemedimde 10 gün yedim 2 gün önce açıldı banım bugun gırdıgımde hileci uzaklaştırıldı alıyorum

hwid yedim hwid banın su tarihte kalkıcak dedi o tarihten 2 gün sonra oyuna girdim bi 20 dakika sonra hileci uzaklaştırıldı hatası alıyorum windowsu windows 10 pro kurdum 0dan formatladım yani bir kaç ay önce de hwid yemişltim gene formatlayınca düzelmişti bu sefer formatlayınca orunum çözülmüyor anakartımı bilmiyorum oyuzden bıos update yapamıyorum bilgisayarı önceden spoofladıgım için msinfo felan herşeyi denedim çalışmıyor spoofladıgım ıcın to by filled by oem diyor yardımcı olucak var mı hileci uzaklaştırıldı alıyorum şu anda bilgisayar formatlı.
knk ticket atıp giremediğini söyle belki hallolur.

Ben de aynı sorunu yaşamıştım ticket attım ve 2 gün daha beklemem söylendi. (2 gün sonunda ban açıldı :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt