Çözüldü Step Loader

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Majoo

Gold Üye
AGALAR SELAM ÖNCELİKLE İYİ OKUL DÖNEMİ DİLERİM. BEN STEP LOADER KULLANCAM ARKADAŞLAR BENDEN H1LE İSTEDİ LOADER İLE BİRLİKTE BEN VDS E FLN HERŞEYİ KURDUM AMA SERVER NOT FOUND FLN BİRŞEY LER DİYO YARDIM EDECEK VARMI.

cout atilan yerde ne denedigini atarsan yardimci olunur dostum sourceyi tahmin mi ediyoruz , portlari kontrol edebilirsin.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
AGALAR SELAM ÖNCELİKLE İYİ OKUL DÖNEMİ DİLERİM. BEN STEP LOADER KULLANCAM ARKADAŞLAR BENDEN H1LE İSTEDİ LOADER İLE BİRLİKTE BEN VDS E FLN HERŞEYİ KURDUM AMA SERVER NOT FOUND FLN BİRŞEY LER DİYO YARDIM EDECEK VARMI.
merlincim rezil olmamak için yan hesabından konu açarken bari konu düzenini falan değiştir attığın etikete kadar aynı atıyon beya

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
merlin kendini zorbalattırmasan olmaz mı

arkadaşın hile istediyse step clientin dll i zaten forumda mevcut onu verebilirsin neden loader ile uğraşıyorsun :doge:

arkadaşın hile istediyse step clientin dll i zaten forumda mevcut onu verebilirsin neden loader ile uğraşıyorsun :doge:
yok arkadaşına hava atıcak ya loader ile 8 yaşındaki merlin kardeşimiz loader ile uğraşıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt