Steam’de 32 TL’lik Oyun Kısa Süreliğine Ücretsiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cwubs

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Selamlar Arkadaşlar
Steam tarafından 2 Nisan tarihinde bedava olarak sunulan oyun, bugün yani 4 Nisan akşamı saat 20.00’a kadar ücretsiz olarak edinilebiliyor. Oyunu bu süre içinde kütüphanenize eklerseniz, ömür boyu ücretsiz oynayabilirsiniz.
:yazı:
Steel Rats konusu
Oyunda 1940’lı yıllarda ve alternatif bir dünyada geçiyor. ABD’de geçen oyunda uzaylı istilasına uğrayan Coastal City’yi kurtarmaya çalışıyoruz. Robot ordusu tarafından işgal edilen dünyada, dört kişilik bir motosiklet çetesinin üyesi olarak bu savaşa katılıyorsunuz.
Bu arada Steel Rats ismi de bu motosiklet çetesinin ismi. Oyun içinde bu dört karakterden birini seçebiliyorsunuz. Şehir içinde engelleri aşıp, silah kuşanıp, robotları ezerek yoluna devam etmeniz gerekiyor.
Oynanış açısından ilk bölümlerde kolay gelen oyun bölümler ilerledikçe oldukça zorlaşıyor. Aksiyonun durmak bilmediği oyunda rakiplerinizi alt etmek ve engelleri aşarak yoluna devam etmeniz gerekiyor. Oyunda her karakterin farklı yetenekleri var. Aynı zamanda her bir karakterin can seviyesi de farklı.
:resim:

:calis:
Steel Rats Minimum Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Win 7 or newer
İşlemci: Intel Core 2 Duo E8400 / AMD Phenom II X4 940
Bellek: 4 GB RAM
Eran Kart: GeForce GT 630 / Radeon HD 7570
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 6 GB kullanılabilir alan
Ses Kartı: DirectX compatible sound card

Ciddi misin yemin ediyorum şimdi gördüm bu konuyu :D :D Saat 20:01

Aslında, 'de şuan da Epic Games üzerinden ücretsiz elde edinilebiliyor **Dead Cells** gibi Pixel oyunları seviyorsanız tam size göre.

paylaşım için teşekkürler sayenizde gördüm foruma girmesem göremiyecektim :)

olmuş bitmiş 11 gün geçmiş şimdi gördüm neyse sad :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt