Çözüldü Steam yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

batuw4n

Silver Üye
İletişim
Fifa 22 game passteyken game pass alıp indirmiştim ve geçen hafta game passten kaldırıldı fc 24 eklendi.bende fifa 22yi silmedim ama sahip olmadıgım için oynayamıyorum satıs sitelerinden offline oynamak için aldım steam hesabı olarak verildi.hesaba girdiğim zaman oyunu tekrar yüklemek istiyor fakat oyun bende yüklü tekrar indirmemek için ne yapmalıyım ?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Fifa 22 game passteyken game pass alıp indirmiştim ve geçen hafta game passten kaldırıldı fc 24 eklendi.bende fifa 22yi silmedim ama sahip olmadıgım için oynayamıyorum satıs sitelerinden offline oynamak için aldım steam hesabı olarak verildi.hesaba girdiğim zaman oyunu tekrar yüklemek istiyor fakat oyun bende yüklü tekrar indirmemek için ne yapmalıyım ?
yüklüyse otomatik indire bastığında 10 saniye içinde iner. 2. diskine indirdiysen hesapta kayıtlı olmayabilir diskini steame kayıt ettir. steam dosyalarında olup olmadığını kontrol et

Selam,
Yükle butonuna bastıktan sonra oyunu kurulu olduğu yeri seç işleme devam et. Dosyaları bulup doğrulayacaktır, yüklü olan disk gözükmüyorsa Steam>Ayarlar>Depeloma>Yıldızlı olan Yerel Diske tıkla Sürüc ekle seçeneğinden diğer diskini kaydet. Ardından işlemi tekrarla.

Otomatik indirmeye bastıgında güncelleyip oyuna girebilirsin kardeşim. sorun yaşarsan dm at hallederiz.

Selam,
Yükle butonuna bastıktan sonra oyunu kurulu olduğu yeri seç işleme devam et. Dosyaları bulup doğrulayacaktır, yüklü olan disk gözükmüyorsa Steam>Ayarlar>Depeloma>Yıldızlı olan Yerel Diske tıkla Sürüc ekle seçeneğinden diğer diskini kaydet. Ardından işlemi tekrarla.
oyun dosyasını steamın oyunlarının oldugu klasore tasıdım yükleye bastıgım zaman dowladıng klasorune ındırmeye baslıyor fakat oyunun ismi vs olmadan sadece dosyaları indiriyor anlamıs değilim.

Manifest dosyasının olması gerekiyor, FIFA 22'nin dosyası muhtemelen "appmanifest_1506830.acf"'dir. Bu dosyayı bul ve şu konuma sürükle:

30dkC.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt