Steam kütüphanesine oyun ekleme

amego0

Banned
İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
instagram da gezerken 10 dk arayla 2 tane video gördüm adam uygulamadan steam de ki oyunun app id sini giriyo ve onda olmayan oyun ona geliyor böyle bir şey olabilir mi

Bahsettiğim video

Bence pek imkanlı değil ama merak ettim uygulamayı 30 dolara satıyormuş kendisi

Bi ara gta hilesi ararken böyle bir şey görmüştüm sanki kütüphaneye geliyordu 2 saniye bakayım hemen

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
instagram da gezerken 10 dk arayla 2 tane video gördüm adam uygulamadan steam de ki oyunun app id sini giriyo ve onda olmayan oyun ona geliyor böyle bir şey olabilir mi

Bahsettiğim video

Bence pek imkanlı değil ama merak ettim uygulamayı 30 dolara satıyormuş kendisi

Yalan

bi ara vardı pro soccer onlineyi bedava kütüphaneye eklemiştim sonra fixlendi diye biliyorum

dümen

Bu adamın hilelerini baya kullandım bi araştıe istersen

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt