Çözüldü Steam Hesap Çalınması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nuenVan

Diamond Üye
4 Gün önce Rusya üzerinden @mail.ru hesap kullanılarak steam hesabımın maili ve şifresi değiştirildi (ÇALINDI) steam destek ekibine ne kadar mail atsam da geri dönüş alınmadı bu konuda yardım edebilecek birileri var mı acaba ?
Mail hack vs....

4 Gün önce Rusya üzerinden @mail.ru hesap kullanılarak steam hesabımın maili ve şifresi değiştirildi (ÇALINDI) steam destek ekibine ne kadar mail atsam da geri dönüş alınmadı bu konuda yardım edebilecek birileri var mı acaba ?
Mail hack vs....
Yapacağın tek şey satın alımalrın falan mailinde duruyorsa onları referans göstererek bu benim hesaptı çalındı diyerek desteğe yazman onlar gereken bilgileri senden isteyecek ve sen de ona göre cevaplayacaksın.

Mail hack vs....
en son satın aldığın oyunun dekontu varsa ve en son satın alım yaptığın kredi kartının son 4 kısmını biliyorsan onları ekleyerek mail at.

Mail hack vs....
Merak etme geri alabiliyorsun kullandığın kartın ekstresidir daha önceki satın alımların mailidir istiyorlar ve geri veriyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt