Satıyorum Steam hesabım satılıktır

jisis

Silver Üye
Ticaret Puanı:
 0 / 0
steam hesabım satılıktır :
alan arkadaşın kendi e-postasına devredilecektir sürecin nasıl işlediğini tam olarak bilmiyorum o yüzden herhangi bir adminin veya moderatörün aracı olması çok iyi olur güvenli bir satış olması açısından.
CSGO hesabı banlıdır. resimde gördüğünüz oyunlar mevcuttur.
fiyat: 2000
steam profil linki:

Son düzenleme:
knk hesap vac banlı fiyatı yüksek alan çıkmaz bu fiyata

gözünün tek gördüğü şey csgo da ban olması galiba millet sadece rust oyunu var diye 800 lira fiyat çekiyor bi toplarmısın hesabım içindeki oyunların kaç para olduğunu sonra istediğin şekilde tartışa biliriz

yorum yapmak için yorum yapmazsan sevinirim

vac lı hesabı kimse almaz mantık yürüt biraz

Hesap en az bi 190$ i var (oyunların hepsinin parasi)

steam hesabım satılıktır :
alan arkadaşın kendi e-postasına devredilecektir sürecin nasıl işlediğini tam olarak bilmiyorum o yüzden herhangi bir adminin veya moderatörün aracı olması çok iyi olur güvenli bir satış olması açısından.
CSGO hesabı banlıdır. resimde gördüğünüz oyunlar mevcuttur.
fiyat: 2000
steam profil linki:
bu fiyata kimse almaz

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
gözünün tek gördüğü şey csgo da ban olması galiba millet sadece rust oyunu var diye 800 lira fiyat çekiyor bi toplarmısın hesabım içindeki oyunların kaç para olduğunu sonra istediğin şekilde tartışa biliriz

1200 diye 800 çektim reis :D

benim hesapta biraz buna benzer ama cs banı olduğu için kimse yüksek fiyatlara çıkmıyor

bu fiyata kimse almaz
cs banı var diye mi oynadığınız tek oyun cs ise zaten bırakın ben oyun oynuyorum demeyin :)

vac lı hesabı kimse almaz mantık yürüt biraz
tamam kardeşim sen cs banı olmayan alırsın hayatınız cs olsun :)

benim hesapta biraz buna benzer ama cs banı olduğu için kimse yüksek fiyatlara çıkmıyor
eğer cs banı olmasaydı 10000 lira derdim o zaman herkes alırdı sonuç olarak Türk milleti zekidir :) 6000 liralık oyun var hesapta 2000 diyorum ve sonuç buysa :)

Son düzenleme:

dostum benim hesabım kaça gider sence ? senin hesabına göre 50bin'i aşar sanırım. Ama sana söyliyim, 18kya alana salarım hesabı. Çünkü vac banı var

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt