Satıldı Steam hesabım satılık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nommehx

Silver Üye
Ticaret Puanı:
 0 / 0
İletişim
fiyat olarak 2000 düşündüm yazarsanız konuşabiliriz.
hesapta cs2 banı hariç hiçbir oyunda ban bulunmuyor.

artık cs oynuyorum bilgisayarımın sistem özellikleri belirli oyunları kaldırmadığından dolayı hesabımı satmaya karar verdim bu hesabımdada cs2 banı olduğu için artık başka hesapta oynamaya karar verdim bu hesabıda satıp csye yatırmaya karar verdim şimdiden alıcıya hayırlı olsun.

hesaptaki oyunlar hepsini yazamam ama belirli şeyleri yazıcam toplamda 210 oyun var gta 5 left4dead2 TWD devour phashamophia squad cs 1.6 half life escape the bacrooms outlast 1 2 altf4 people playground garrys mods watch dogs 2 forza horizon 4 5 rainbow six siege ghost recorn rust assetto corsa 7 days to die arma 3 battlefield 1 4 euro truck sim just cause 3 mortal kombat 11 pacify payday 2 portal 2 ready or not serious sam 2 tomb raider bunlar ve bu tarzda biton oyun bulunuyor fivemda 852 saat bulunuyor

birde gta 5de 200 seviye maze bank 3 tane ev ve 80 milyon para bulunuyor ve pubg battle grounds 80 seviye ve plus+ bulunuyor.

steam profil linki:

hesap 4 yıllık felan bayada para yatırıldı

discord: furkibk

ödeme yöntemleri: Papara/İninal/Klasgame/İtempazar/

hesap çekilmeyeceğini bilsem alabilirdim

hesap çekilmeyeceğini bilsem alabilirdim
valo hesabını satarken böyle bir yorum almıştım cevabıda vermiştim çekmiyeceğimi söyledim bütün bilgileride verdim sattım cs2 takılıyom artık ona yöneldim hesapta boşta duruyo para getirsin bari satiyim dedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt